Tuesday, August 30, 2011

Блиски Seventeen

З маркою Севентін я познайомилась випадково... У мережі магазинів Космо проходила акція: при покупці засобу для губ Севентін - олівець в подарунок. Тому я вирішила зловити двох зайців)), спробувавши блиск і олівець.
Тестила я їх довго, відтінків було багато і я не знала, на якому зупинити свій вибір...
Консультанти скоса поглядали на мене, як я обмазувала руку різними кольорами, але від їхньої допомоги відмовлялась, бо вони чомусь завжди мене збивають і відволікають від того, що я насправді хочу купити...
Та нарешті я купила один блиск, отримала олівець і пішла щаслива, та попробувавши вдома блиск - вирішила, що одного замало і треба по акції прихопити ще парочку))
Ось всі мої блиски Севентін: Wet Lips (на сонечку)


1. No 03 Pink - блідо-рожевий з дрібнесенькими, не відчутними золотавими блискітками. Гарно дивиться на губах. Трошки вибілює. Дає легкий перламутр, на губах дійсно лаковий, ефект вологих гладеньких губ. На сонці ніжно переливається.

2. No 48 Summer Pink - біло-рожевий, холодний колір, матовий, вибілює більше ніж попередній, і виглядає менш природньо, на мою думку. Може краще для засмаглих... Липкіший від попереднього і важче наноситься, трохи не рівномірно. Я розчарована ним, однозначно не мій фаворит...
3. No 47 Summer Peach - а це вже апетитний персик)) суперовий колір для літа... і не тільки)) коралово-персиковий з ледь-ледь помітним і дуже дрібненьким сріблястим шиммером ( це я вже пригляділась). На мені однозначно краще від попереднього, напевне, тому, що більш теплий. Дуже гарно, коли персикові румяна і цей блиск. Дає насичений відтінок.

2 comments:

  1. знайоме і класне=))
    підпис: цікаві факти та ідеї всього за 10хв
    http://fantazior.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hello!
    We are inviting you to give complete coverage of the 2011 Rock in Rio in Brazil in tomaraquecaiaagora.blogspot.com
    XOXO
    Giovana

    ReplyDelete