Monday, March 24, 2014

Мій улюблений засіб для вмивання: Holy Land A-NOX Sugar Soap

Всім доброї ночі або дня:) Сьогодні хочу поділитись з вами своїм враженням від використання засобу для вмивання проблемної шкіри від професійної марки Holy Land. 
Колись (приблизно 3 роки тому) мені робили пілінг засобами Holy Land і мені подобався цей результат і взагалі дія цієї косметики, тому я вирішила тепер купити собі деякі продукти для домашнього використання.
Ось оригінальна баночка цього засобу. Її я не маю, так як купую цю косметику на розлив, далі розкажу деталі:)
http://primestyle.com.ua/a-nox/hl-a-nox-sugar-soap.html?gclid=CIq04MyLq70CFU3HtAodPmQABg

Що нам обіцяє виробник?
Спеціальне "безмильне" мило для жирної і проблемної шкіри. Містить в собі високі концентрації натуральних анисептичних компонентів: сахарози і лимонного соку, які обумовлюють специфічну дію.
1. Ретельно очищає і знежирює шкіру завдяки високому вмісту антисептиків.
2. Створює на поверхні шкіри кисле середовище, яка запобігає розмноженню сапрофітної і умовно-патогенної флори.
3. Нормалізує секрецію сальних залоз і зменшує жирний блиск.
4. Підсушує поверхневі пустули.
5. Зменшує пори.
6. Загоює рани і запалення.
7. М`ягко висвітлює рубці.
Активні складники
Сахароза, яка міститься у високій концентрації, утворює на шкірі антисептичний шар, підсушує, скорочує пори.
Лимонний сік містить лимонну і аскорбінову кислоти, а також солі Калію, Кальцію, Магнію, Фосфору і Сірки. Пришвидшує поцеси відлущування клітин рогового шару і оновлення епідермісу, відновлює пошкоджену шкіру, активує мікроциркуляцію. Утворює на поверхні шкіри кисле середовище, яке запобігає розмноженню бактерій. Регулює рН шкіри, має антисептичну і протизапальні дії. Контролює жировиділення, висвітлює комедони, звужує пори, відбілює шкіру. Підвищує тонус шкіри, покращує колір обличчя.
Застосування
Невелику кількість мила спінити вологими руками і нанести на вологе обличчя, масажувати легкими круговими рухами 2-3хв., потім добре змити теплою водою.
Мило використовувати 1-2 рази в день. Підходить для застосування на шкірі обличчя, тіла, волосяної частини голови і для зняття макіяжу.

Мої враження
Мій тип шкіри - комбінований. Влітку Т-зона стає більш жирною, щоки нормальні, взимку Т-зона менш жирна, схильна до лущіння, щоки сохнуть, якщо не дати достатнього живлення.
Ще кілька років тому я могла помити обличчя і не наносити крем або зволожуючий тонік, але зараз я цього зробити не можу, шкіра стала менш жирною, місцями пересушується, якщо вчасно не зволожити. Також періодично у мене з*являються висипання, це можуть бути дрібні прищики або, в період загострення, значніші висипи. Також є у невеликій кількості пост-акне, які потребують висвітлення. 

Що можна хотіти від засобу для вмивання? Найперше - це хороше очищення шкіри від забруднень. З тією найпершою вимогою Holy Land A-NOX Sugar Soap (Цукрове мило) справляється дуже добре. 
Я не завжди змиваю ним макіяж, бо привикла робити це міцелярною водою для жирної шкіри Біодерма. Так як я не наношу макіяж кожного дня, то вмиваю обличчя від звичайних щоденних забруднень і для лікувальних цілей, які обіцяє нам це мило.
Запах у мила легкий, не хімічний і не виражений.
Консистенція не дуже рідка, така як у рідкого мила.
Хочу зазначити, що мило досить м`яке, шкіра після вмивання не пересушена, хоча і вимагає зволоження.
Макіяж змиває добре.
Я наношу мило так, як зазначено в інструкції: трошки спінюю між долонями і круговими рухами наношу на обличчя, масажую. Після цього змиваю теплою водою, останні рази змивала целюлозною губкою, але цей метод мені не дуже сподобався, надто жорсткувато...
Відчуваю, що мило має справді антисептичну дію, адже від початку користування (14 лютого 2014р) і дотепер у мене значно зменшились висипання на обличчі, їх майже нема, можливо це не лише від цього засобу, але в комплексі він також відіграє свою роль. 
Йде процес відлущення, ніби після легкого пілінгу, адже в складі є лимонна кислота. Після вмивання шкіра гладенька і приємна на дотик. Загальний колір обличчя помалу вирівнюється. 
Під час самого вмивання ви не почуєте чистоти "до скрипу", як після деяких засобів, тому шкіра не пересушується, що є важливим фактором.
Після вмивання шкіра матова.
Невеличкі ранки після прищиків і справді гарно загоюються.
Кисле середовище мила також відіграє важливу роль (я вже і на смак спробувала, справді кисле:)), це важливо для жирної проблемної шкіри з висипаннями. 
Де придбати?
Так як я уже написала на початку свого посту, що я купляю професійну косметику на розлив, то тепер я поділюсь  з вами інформацією де саме я її купую. Ось посилання на Харківський Форум, де є тема, власниця якої займається продажом професійної косметики і розливом з великих баночок у менші. Це досить вигідно, адже купляє вона більші об*єми, а розфасовує їх у тару по 25, 50, 100мл. Косметика оригінальна, замовляється напряму з Ізраїля.

Я купила 100мл цього мила за 90грн. (приблизно 10$)

Ставлю цьому засобу найвищу оцінку -  5+


А ви користуєтесь якимись засобами марки Holy Land? 


4 comments:

  1. Повезло тебе, что можно достать отливанты))) Я бы тоже попробовала))) заинтересовал гель.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, это очень удобно! Особенно, если хочется попробовать больше продуктов...

      Delete
  2. Цікаве мило, жаль що воно для жирної шкіри, мені таке точно не піде... Але загалом треба придивитись до продукції цієї марки (ти її так смачно розхвалила ☺)

    ReplyDelete
    Replies
    1. В тій марці є для нормальної і сухої шкіри засоби:) Так що можеш приглядатись:)

      Delete