Tuesday, August 30, 2011

Vivienne Sabo

Нещодавно я познайомилась з косметикою Вівєн Сабо. Чесно скажучи, нічого особливого від цієї косметики я не очікувала... Взяла найперше блиск для губ на пробу. Був час, коли мені хотілось чогось сяючого, блискучого... От і попався мені блиск від Вівєн Сабо з багатьма блискітками Brilliance Hipnotique 3d effect 49.


Не вразив він мене... Запах, як на мене, не вдалий, пластмасово-вишневий))... Консистенція блиску густувата і сам він трохи липкий. Але за рахунок того він не так швидко зникає з губ.
Відтінок досить цікавий: рожево-коричневатий з рожевими і срібними блискітками. На губах нейтральний, не яскравий, але тон дає.

Треба попробувати лаковий блиск від тієї ж фірми в тюбику, дуже вже його хвалять.
На днях була у Ватсонс і попала на акцію)) При покупці будь-яких тіней цієї фірми - база для тіней в подарунок. Ну як же не скористатись таким? Заманює))
Я вибрала тіні вартістю 35 грн і в подарунок отримала базу, вартість якої 25 грн.
Тіні Petits Jeux 16.  Писало, що тіні стійкі, у що я мало повірила))
 Відтінок я взяла баклажанно-фіолетовий, який підходить для фіолетового smoky eyes. Гарно підійшов цей відтінок під мої голубі очі.
Тіні шовковисті, досить пігментовані, гарно тушуються і легко наносяться.


Нанесено без бази і з базою Вівєн Сабо.
Базою я дуже задоволена. За таку ціну вона виконує свою функцію на ура! Я б порівняла її з Артдеко. У неї є також трошки блискіток малесеньких, але текстура більш матова. Тіні на ній тушуються краще. Найдовше протримала тіні 12 годин без скатування, хоча у мене повіки дуже жирні.
А що ви пробували з Вівєн Сабо?

6 comments:

  1. ОО я вот тоже наслышана о этой марке, у нее есть очень стиляжные палетки. А про праймер при том за такую цену и не слышала. Все теперь хочу попробовать. Я вот купила такую каку, ужасный Севентин так вообще он больше 50 грн. стоит... И их блеск в тюбике тоже хочу попробовать. Вот только с Ватсенс у нас напряженка(((

    ReplyDelete
  2. Праймер попробуй обовязково))
    Про Севентін я читала, що він не добрий, нічого не виконує з заявленого...
    Я маю 3 блиски Севентін в тюбиках, вже фотки зробила, може зараз опублікую пост)) Я купляла їх у Космо, коли була акція (при покупці блиску давали олівець в подарунок) Ще класні блиски Севентін з кісточкою, мені здається, що вони менш липкі.

    ReplyDelete
  3. Neat post... would you like to follow each other!

    ReplyDelete
  4. Меня устраивает эта марка, тем более за такие деньги. У меня два блеска: один из этой же серии, что и у Вас, второй как раз из лаковой серии, тени, румяна и тушь. Тушь мне больше всего понравилась. ресницы и объемные, и удлиненные, вообще нет никаких комочков и "паучьих лапок". Мне она даже больше понравилась, чем Миллион ресничек.

    ReplyDelete
  5. В мене була туш для вій Кабаре і чорний кайал для очей. В принципі, все доволі гарної якості.

    ReplyDelete
    Replies
    1. І я її купляла, дуже хороший ефект дає, але зараз маю Евантеліст... Каял не пробувала...

      Delete