Wednesday, July 16, 2014

Лакові (і не тільки) покупки липня + відгуки:)

Привіт! Сьогодні буде невеличкий пост про покупки і я поділюсь своїми враженнями від них☺

Ось покупки, які я здійснила на початку липня y Watson`s.


Sally Hansen Gel Cuticle Remover. Набрид мені мій ремувер для кутикули Blue Cross і вирішила я пошукати йому заміну із зручнішою текстурою. Вже давно я приглядалась до цього ремувера у Watson`s і цього місяця, коли на нього була знижка, я придбала його. Вартість, якщо не помиляюсь, 39 грн. Консистенція і справді зручна, він не розтікається. У гелі містяться вкраплення. Зручний тоненький аплікатор наносить ремувер прямо на кутикулу. Я тримала його 2 хвилини, можливо трошки більше. Після цього відсунула кутикулу пушером Сталекс і зчистила лишню суху шкіру. Кутикула не була пересушена після цього засобу. 
Мені він сподобався, буду користуватись.
Склад:
Мої улюблені целюлозні губки для зняття макіяжу. Я наношу гель на губку і нею мию обличчя. Дуже зручно. Ще й скрабуючий ефект у придачу☺

Рідина для зняття лаку M.A.G. Спокусилась на те, що баночка з помпою. Але сама рідина мені не сподобалась. Важко знімає навіть звичайний кремовий лак. Можливо це тому, що вона не містить ацетону? І помпа виявилась не зручною, бо, як я не старалась, та РДЗЛ розбризкувалась поза ватний диск. Думаю, що підійде для корегування манікюру навколо кутикули. Все-таки моїм фаворитом залишається РДЗЛ Zoya.

Шампунь Head&Shoulders, до якого я періодично повертаюсь і мій чоловік любить тільки його☺ Цього разу купила шампунь Цитрусова свіжість для жирного волосся. Мені дуже сподобався його запах і те, що у складі є освіжаюча м*ята, відразу бодрить:) Моєму волоссю і шкірі голови шампунь сподобався.


Куди ж без лаків?☺☺☺
Лак Happy Nails Marble Coat #012 з ефектом мармуру (чорна желейна база з білим гліттером);
Golden Rose Color Expert #32 i #23 - 32 - темне крем-желе (точно ще не визначила) з золотим і рожевим шиммером, дуже гарний лак, 23 - червоно-малиновий лак, який ідеально лягає в 1 шар, чудово підійшов для педикюру;
піщаний або цукровий Odri Sahara #11;
йогуртові Odri Ice Cream #01 i #03 - желейні лаки, які у 2-3 шари перекривають ніготь;
Myriam #105, який в реальності більш насичений.





Ще 2 лаки  Golden Rose Color Expert #2 i #39. Білим я вже навіть пробувала робити стемпінг. Досить непoгано передає малюнок. Малиновий лак має у собі шиммер.
І ще один лак, який не надихнув мене для окремої статті, тому покажу його тут. Golden Rose Rich Color #101. Ще одна моя улюблена серія лаків Голден Роуз. Широка кісточка, гарне нанесення, швидко сохне. Перламутрова сіро-бежево-біла база з блакитним відблиском. Інколи навіть проявляється лавандовий відтінок. Нанесений у 2 шари. Через необережність і возюкання кісточкою, на середньому пальці лак ліг не зовсім рівно. Можна було нанести і третій шар, але я зупинилась на двох. Мені подобається такий відтінок. Він не відверто перламутровий, а досить стриманий, холодний. В тіні блакитного шиммера не помітно, а на сонечку лак дуже гарно переливається.
Лак середньої густини, самовирівнюється і не розтікається.

І останній герой поста - дезодорант у стіку Old Spice Wolfthorn. Так-так, чоловічий дезодорант☺
Не буду кривити душею і скажу, що мені подобаються деякі чоловічі аромати. Мій чоловік користується таким дезодорантом, але аромат Foxcrest. Колись я спробувала його антиперспірант у дії на собі. І мені сподобалось!
Ну чому жіночі антиперспіранти не виготовляють у таких стіках, які не залишають слідів, не є липкими, не скатуються? Після такого тесту я вирішила, що піду у магазин і понюхаю всю серію  Old Spice, виберу найбільш жіночий аромат і прикуплю собі☻ От сьогодні я якраз це зробила. І що я вам скажу?  Old Spice Wolfthorn є відверто жіночим ароматом. Він не для чоловіків! Тому і його на поличці у  Watson`s  було найбільше, бо не сподобався цей ніжний аромат чоловікам.
Запах нагадує щось схоже на Дюшес, цитрусові парфуми, солодку жвачку. Взагалі він заявлений не як антиперспірант, а як дезодорант у стіку, але він чудово захижає від запаху протягом дня, не залишає на одязі слідів, після нанесення нема відчуття вологи, як після кулькових антиперспірантів. Ще радує те, що у ньому нема солей алюмінію. Потовиділення він не блокує, він блокує неприємний запах.
Яким було моє здивування, коли набравши у пошуку в гугл запит  
"Old Spice Wolfthorn  відгуки" я побачила безліч схвальних жіночих відгуків саме на  Old Spice Wolfthorn. Значить не мені одній він припав до душі☺
Ще планую спробувати   Old Spice Hawkridge. Кажуть, що у нього кокосовий аромат.
Тепер це мій улюбленець☺ Рекомендую вам спробувати його, якщо ви втомились від всіх жіночих антиперспірантів і якщо вам набридли їхні аромати.
Стік бірюзового кольору...



Як вам мої покупки? Що з цього ви пробували?


33 comments:

  1. які гарні покупки! лаки - чудові. Odri пробувала в інших кольорах)) також замислююсь над придбанням нового ремуверу для кутикули. зараз маю Blue Cross. А РДЗЛ собі сама таку купила. вона ніяка (благо закінчилась) і помпа стала протікати((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую:) Блу Крос хороший, але мене інколи нервує його рідка текстура... Не хочу тих танців з бубнами, з намочуванням на ватку... Мені він стікає і палець весь мокрий, хоча може він трошки сильніший, не перевіряла. Та РДЗЛ провальна...

      Delete
  2. З покупками) У мене є ремувер Саллі, дуже подобаеться)) А з Golden Rose Rich Color #101 я показувала манікюр для лакомарафону http://diana-belka.blogspot.com/2014/07/summer-15dnc-5-mag083-golden-rose-rich.html
    І зацікавив стік Олд Спайс, треба звернути на нього увагу)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую, Діано:) Обов*язково приглянься до Олд Спайс. Запах суперовий! Мені ще ніколи так не подобався аромат засобу від потовиділення:)

      Delete
  3. Як же давно я не була у Watsons. Дуже сподобались лаки Odri з серії Ice Cream)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Одрі купляла у Космо. Жаль, що цього магазину нема у нашому місті...

      Delete
  4. Гарні покупки, користуюсь такими губками для вмивання, дуже подобаються. Антиперспірантом таким користується мій чоловік, а я зараз тестую ручної роботи з коробочки краси. На лаки буде цікаво подивитись в оглядах:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дяку:-) ці губки зручні. Антиперспірант ручної роботи? Цікаво. У мене вже така черга лаків, що навіть не логічно купляти нові, але втриматись важко, особливо коли це не дорогі, але хороші лаки.

      Delete
  5. Какие лаки, загляденье!!!!!!
    Я довольно продолжительное время пользовалась мужским дезодорантом-аниперспирантом в стике от Гарнье. Ароматы мужские очень люблю, да еще и защита на высоте!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо:-) для мужчин видимо делают все более надежное:-)

      Delete
    2. возможно) сейчас мне нравится Дав - стик с минералами.

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. http://bruneta.ru/node/56942 такой?

    ReplyDelete
    Replies
    1. такой у меня был, покупала больше года. сейчас появился с розовой крышечкой, вот такой http://instagram.com/p/pGncdaS5wq/?modal=true

      Delete
    2. надо будет присмотрется в будущем:)

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Скільки лачків! Чекатиму манікюро-пости)
    А ремувер для кутикули - незамінна річ!

    ReplyDelete
  10. С покупочками тебя!!))) Лаки красивые все!!)) А целлюлозные спонжики я обожаю)

    ReplyDelete