Friday, March 8, 2013

Усіх вітаю з 8 березня!!! + Буденні покупки святкового дня;)

Дівчата, усіх вас вітаю з прекрасним святом весни - 8 березня!



Сьогодні хочу показати невеличкі покупки, які зробила, зайшовши у Watsons.



1. Ватні диски, які завжди потрібні;)
2. Гель для душу Camay Desir з ароматом мускуса. Дуже приємно пахне...
3. Кульковий антиперспірант Garnier Mineral УльтраЗащита в екстремальных условиях 48ч. Купую вже не вперше, подобаються мені ці антиперспіранти. Не знаю як на рахунок 48 годин, це вже вони трошки загнули;) Запах приємний, легкий квітковий.
4. Лосьйон для інтимної гігієни Facelle Rossmann Sensitive. Ніколи не користувалась саме таким, завжди купую Лактацид, але тут також хороший склад, нема парабенів, СЛС. Є екстрат ромашки лікарської, нейтральний pH. Будемо пробувати;) Тим більше ціна приємна.
5. Лаки - моя слабкість))) Знайшла містечко, де лаки Golden Rose по дуже приємній ціні. Перший лак 117 яскраво-червоний з оранжевим відтінком має тонку кісточку, для нейл-арту (7.5грн., майже 1$). Взяла по відгуку з Косметисти, там рекомендують його для стемпінгу. 
І ще два лаки до моєї колекції Golden Rose Jolly Jewels: 105 і 115. Перед ними я не можу встояти. Вже маю 4 лаки цієї серії, от ще ці дуже хотіла і сьогодні купила. Знайшла їх по 14.5грн (прибл 1.8$), а бачила їх і по 20-25грн. 
Дуже люблю ці лаки, ними можна зробити і акцент на одному нігтику і на всі можна нанести... 
115 - бюджетний клон China Glaze It’s a Trap-eze. Не бачу між ними різниці... Тут є різнокольорові шестигранники і дрібний перламутрово-білий гліттер у базі з білого желе. Дуже позитивний лак! На весну - супер!
105 - чудовий ліловий лак. База - світло-лілове желе з дрібним фіолетовим блискучим гліттером і зеленими шестигранниками. Дуже цікаво виглядатиме, оригінально.
На ромашці обидва лаки нанесені у 2 шари. Можна брати 1 шар лаку підложки і 1 шар гліттера.
Тепер ще потрібно замовити якусь базу під гліттерні лаки, бо знімати їх ой як важко... Essence чомусь ніде не можу знайти у магазинах, лише у російській групі Вконтактах. Або ще можна замовити базу Innisfree. ПВА пробувала, але довго сохне...;))




No comments:

Post a Comment