Monday, September 15, 2014

Щедра коробочка краси UAbox серпень

Привіт! 
Сьогодні я вам розкажу про серпневу коробочку краси молодого українського сервісу UAbox, який вже встиг себе гарно зарекомендувати.
Це вже моє не перше знайомство з цим сервісом, по тегу UAbox в моєму блозі можна прочитати відгуки на попередні випуски.

Наповнення:
  • Твердий бальзам-кондиціонер для волосся Cream-Dream.
Мініатюра 7-10 грам. Вартість повної версії 45 грам - 100грн.
Цікавий продукт. Колись у мене був такий бальзам від LUSH і я не подружилась з ним, тому цікаво буде спробувати цей засіб. Склад у ньому натуральний. Підходить для нормального, схильного до жирності волосся з маслом коноплі і кунжута. Також у складі є Д-пантенол, протеїни рису, гліцерин.

  • Міцелярна вода для зняття макіяжу Piel Cosmetics.
Повна версія 200мл - 135грн.
Цьому засобу я дуже зраділа, адже міцелярка - мій незамінний помічник у щоденному догляді за обличчям уже 5 років. Мені цікаво було спробувати український аналог, відчути різницю між ним і моїм улюбленим французом Bioderma. Про міцелярку Біодерма я вже писала в блозі. 
Якщо порівняти їх, то  Piel Cosmetics в дечому програє, особисто для мене. Я зробила для нього тест: на обличчі у мене був макіяж, який складався з мінеральної основи-пудри, рум*ян, бази під тіні, тіней, туші. З тушшю міцелярка  Piel Cosmetics справляється дуже важко, робить з мене панду:) Туш розтирається. Пудру знімає також важко. На перший погляд здалось, що обличчя чисте, але коли я протерла його ватним диском з Біодермою - там ще було достатньо залишків пудри.
Але ця міцелярка сподобалась мені чимось іншим. В її складі нема барвників, які є у Біодермі для жирної шкіри. Тут нема штучних ароматизаторів та консерантів-парабенів. Тут є гіалуронова кислота, яка є потужним природнім зволожуючим агентом. Є і колоїдне срібло, яке має протизапальну дію, що важливо для проблемної шкіри. 
Ця міцелярна вода дуже ніжна, тому вона і не справляється з повним макіяжем. Мені подобається використовувати її як завершальний штрих очищення. Тобто я протираю нею обличчя після вмивання милом або гелем. Якщо я відчуваю сухість шкір після міцелярки Біодерма для жирної шкіри - я протираюсь цією міцеляркою як тоніком. Вранці, після сну, я протираю нею обличчя перед тим як наносити макіяж. Після неї мені не потрібно додатково зволожувати шкіру. 
Шкіра після неї не блистить, не липка, дуже ніжна  м*яка. 
Я рекомендую її, хоча й застосування я знайшла трошки інше, але тим вона мені і підійшла.

  • Піна для ванни/гель для душу та лосьйон для тіла Duck Island.
Вартість повних версій 250 мл - 256 і 248грн
У коробочці краси я знайшла 2 чудові мініатюри  піни для ванни/гелю для душу та лосьйона для тіла британської марки Duck Island. 
Піна-гель для душу має дуже ніжний аромат бергамоту і мандарини. 
Лосьйон має такий же аромат, який ще й називається Elissium. 
Лосьйоном я вже користувалась і можу сказати, що текстура в ньому легка, він швидко впитується в шкіру. 
А які баночки... Напевне всі замилувались цими качечками:)

  • Аромат для дому Demeter Green Tea.
Вартість повної версії 120мл - 440грн.
Американська марка  Demeter вже вкотре радує нас у коробочках UAbox. Цього разу це мініатюра (20мл) аромату для дому.
Я ще ніколи не мала таких штучок для дому і я дуже рада, що є така можливість спробувати. 
Мені дістався аромат Зеленого Чаю, хоча мені вчуваються нотки первоцвіту (курячі лапки). Аромат весняний, дуже ніжний.
Я й не думала, що 2 ротангові палички, які йдуть в комплекті, можуть так наповнити кімнату ароматом.
Їх потрібно запхати у цю велику пробірку, а пробірку покласти у підставку. Кілька хвилин  - і кімната наповнена свіжим ароматом. Але якщо ви витягнете ці палички і лише їх поставите у підставку, аромат також буде поширюватись, адже він впитався у дерево. 
Запах стійкий. Я ненароком капнула ним на руку - то відчувала його ще дуже довго.
Можу сміливо рукомендувати цей аромат для дому, асортимент запахів широкий, тому кожен для себе зможе вибрати улюблений.


  • Туш "Об*єм. Провокація" Avon.
Повна версія вртість 75грн.
Косметикою Ейвон я не користуюсь. Але спробувати новинку було цікаво. 
 Виробник називає цю туш об*ємною.
 Флакончик мені сподобався, такий пузатенький:), глянцевий...
 А от кісточка величенька і мені вона не дуже підходить. Не люблю я такою великою кісточкою малювати вії. Моїм віям потрібна довжина і об*єм, а ця туш довжини не дуже дає. Хоча, після підкручення вій, я отримала досить хороший результат на щодень.

  •  Як завжди, у коробочці маленька шоколадка:) І ще бонус - 2 пробники: бб-крем SeboCalm i шампунь для об*єму Planter`s. 
  • І ще в коробочці була дисконтна карта "SK-Trade" Професійна косметика для волосся, обличчя, тіла.
 Замовити коробочку краси можна на сайті http://www.uabox.com.ua/. Вартість місячної підписки - 169грн. Дуже вигідно!

Як вам наповнення?




*Коробочка надіслана для незалежного відгуку 






12 comments:

  1. супер коробочка! в мене аромат ландишів, я теж дуже задоволена нею)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. цікаво було б понюхати інший аромат:)

      Delete
  2. Деметер хотела бы попробовать!
    Хорошая коробочка, в очередной раз.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Деметер стоит того чтоб его попробовать:-)

      Delete
  3. Дякую за огляд) цікаво!

    ReplyDelete
  4. Я вже і міцелярку використала, а відгук якось лінуюсь написати)) Наповнення подобається, окрім туші від ейвон, "не подружились" ми поки...

    ReplyDelete
  5. замечательное наполнение и фото краивые)
    подписалась в ПЧ и круги, приглашаю к себе:)))
    http://mosaictrends.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. "Otworzyła salon kosmetyczny i myślę o tym gdzie kupić kombajny kosmetyczne wrocław, sprzęt do mikrodermabrazji opinie i lampa lupa kosmetyczna. Gdzie najlepiej szukać takich sprzętów? Czy możecie polecić jakąś hurtownie? Czy warto zamawiać przez Internet? Wybrałam sklep www.newfacebeauty.pl, lampa-lupa.pl/, myjka-ultradzwiekowa.pl/, e-hurtownia-kosmetyczna.pl/. Salon w Warszawie, zapraszam wszystkich. Rabaty dla klientów z bloga)"

    ReplyDelete
  7. Якщо порівняти їх, то Piel Cosmetics в дечому програє, особисто для мене. Я зробила для нього тест: на обличчі у мене був макіяж, який складався з мінеральної основи-пудри, рум*ян, бази під тіні, тіней, туші. З тушшю міцелярка Piel Cosmetics справляється дуже важко, робить з мене панду:) Туш розтирається. Пудру знімає також важко. На перший погляд здалось, що обличчя чисте, але коли я протерла його ватним диском з Біодермою - там ще було достатньо залишків пудри.
    king size bed sheets , floral bedspread , king size bed sheets , nishat bed sheets online , quilted coverlet , bed sheets , jaipuri quilt , sectional couch covers , pillow covers online , bed blankets

    ReplyDelete
  8. Exactly what i was looking for. Can you write on Study MBBS in Kyrgyzstan as well.

    ReplyDelete
  9. هل تريد التقدم للحصول على تأشيرة سعودية عبر الإنترنت؟ تقدم بطلب للحصول على تأشيرة سياحة سعودية وتأشيرة عمل بتوجيهاتنا الكاملة. لأية استفسارات حول Saudi Visa Online اتصل بنا.https://www.saudi-visa.org/ar/تأشيرة-سعودية-للمواطنين-النمساويين

    ReplyDelete