Monday, September 15, 2014

Щедра коробочка краси UAbox серпень

Привіт! 
Сьогодні я вам розкажу про серпневу коробочку краси молодого українського сервісу UAbox, який вже встиг себе гарно зарекомендувати.
Це вже моє не перше знайомство з цим сервісом, по тегу UAbox в моєму блозі можна прочитати відгуки на попередні випуски.

Наповнення:
  • Твердий бальзам-кондиціонер для волосся Cream-Dream.
Мініатюра 7-10 грам. Вартість повної версії 45 грам - 100грн.
Цікавий продукт. Колись у мене був такий бальзам від LUSH і я не подружилась з ним, тому цікаво буде спробувати цей засіб. Склад у ньому натуральний. Підходить для нормального, схильного до жирності волосся з маслом коноплі і кунжута. Також у складі є Д-пантенол, протеїни рису, гліцерин.

  • Міцелярна вода для зняття макіяжу Piel Cosmetics.
Повна версія 200мл - 135грн.
Цьому засобу я дуже зраділа, адже міцелярка - мій незамінний помічник у щоденному догляді за обличчям уже 5 років. Мені цікаво було спробувати український аналог, відчути різницю між ним і моїм улюбленим французом Bioderma. Про міцелярку Біодерма я вже писала в блозі. 
Якщо порівняти їх, то  Piel Cosmetics в дечому програє, особисто для мене. Я зробила для нього тест: на обличчі у мене був макіяж, який складався з мінеральної основи-пудри, рум*ян, бази під тіні, тіней, туші. З тушшю міцелярка  Piel Cosmetics справляється дуже важко, робить з мене панду:) Туш розтирається. Пудру знімає також важко. На перший погляд здалось, що обличчя чисте, але коли я протерла його ватним диском з Біодермою - там ще було достатньо залишків пудри.
Але ця міцелярка сподобалась мені чимось іншим. В її складі нема барвників, які є у Біодермі для жирної шкіри. Тут нема штучних ароматизаторів та консерантів-парабенів. Тут є гіалуронова кислота, яка є потужним природнім зволожуючим агентом. Є і колоїдне срібло, яке має протизапальну дію, що важливо для проблемної шкіри. 
Ця міцелярна вода дуже ніжна, тому вона і не справляється з повним макіяжем. Мені подобається використовувати її як завершальний штрих очищення. Тобто я протираю нею обличчя після вмивання милом або гелем. Якщо я відчуваю сухість шкір після міцелярки Біодерма для жирної шкіри - я протираюсь цією міцеляркою як тоніком. Вранці, після сну, я протираю нею обличчя перед тим як наносити макіяж. Після неї мені не потрібно додатково зволожувати шкіру. 
Шкіра після неї не блистить, не липка, дуже ніжна  м*яка. 
Я рекомендую її, хоча й застосування я знайшла трошки інше, але тим вона мені і підійшла.

  • Піна для ванни/гель для душу та лосьйон для тіла Duck Island.
Вартість повних версій 250 мл - 256 і 248грн
У коробочці краси я знайшла 2 чудові мініатюри  піни для ванни/гелю для душу та лосьйона для тіла британської марки Duck Island. 
Піна-гель для душу має дуже ніжний аромат бергамоту і мандарини. 
Лосьйон має такий же аромат, який ще й називається Elissium. 
Лосьйоном я вже користувалась і можу сказати, що текстура в ньому легка, він швидко впитується в шкіру. 
А які баночки... Напевне всі замилувались цими качечками:)

  • Аромат для дому Demeter Green Tea.
Вартість повної версії 120мл - 440грн.
Американська марка  Demeter вже вкотре радує нас у коробочках UAbox. Цього разу це мініатюра (20мл) аромату для дому.
Я ще ніколи не мала таких штучок для дому і я дуже рада, що є така можливість спробувати. 
Мені дістався аромат Зеленого Чаю, хоча мені вчуваються нотки первоцвіту (курячі лапки). Аромат весняний, дуже ніжний.
Я й не думала, що 2 ротангові палички, які йдуть в комплекті, можуть так наповнити кімнату ароматом.
Їх потрібно запхати у цю велику пробірку, а пробірку покласти у підставку. Кілька хвилин  - і кімната наповнена свіжим ароматом. Але якщо ви витягнете ці палички і лише їх поставите у підставку, аромат також буде поширюватись, адже він впитався у дерево. 
Запах стійкий. Я ненароком капнула ним на руку - то відчувала його ще дуже довго.
Можу сміливо рукомендувати цей аромат для дому, асортимент запахів широкий, тому кожен для себе зможе вибрати улюблений.


  • Туш "Об*єм. Провокація" Avon.
Повна версія вртість 75грн.
Косметикою Ейвон я не користуюсь. Але спробувати новинку було цікаво. 
 Виробник називає цю туш об*ємною.
 Флакончик мені сподобався, такий пузатенький:), глянцевий...
 А от кісточка величенька і мені вона не дуже підходить. Не люблю я такою великою кісточкою малювати вії. Моїм віям потрібна довжина і об*єм, а ця туш довжини не дуже дає. Хоча, після підкручення вій, я отримала досить хороший результат на щодень.

  •  Як завжди, у коробочці маленька шоколадка:) І ще бонус - 2 пробники: бб-крем SeboCalm i шампунь для об*єму Planter`s. 
  • І ще в коробочці була дисконтна карта "SK-Trade" Професійна косметика для волосся, обличчя, тіла.
 Замовити коробочку краси можна на сайті http://www.uabox.com.ua/. Вартість місячної підписки - 169грн. Дуже вигідно!

Як вам наповнення?




*Коробочка надіслана для незалежного відгуку 






11 comments:

  1. супер коробочка! в мене аромат ландишів, я теж дуже задоволена нею)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. цікаво було б понюхати інший аромат:)

      Delete
  2. Деметер хотела бы попробовать!
    Хорошая коробочка, в очередной раз.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Деметер стоит того чтоб его попробовать:-)

      Delete
  3. Дякую за огляд) цікаво!

    ReplyDelete
  4. Я вже і міцелярку використала, а відгук якось лінуюсь написати)) Наповнення подобається, окрім туші від ейвон, "не подружились" ми поки...

    ReplyDelete
  5. замечательное наполнение и фото краивые)
    подписалась в ПЧ и круги, приглашаю к себе:)))
    http://mosaictrends.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. "Otworzyła salon kosmetyczny i myślę o tym gdzie kupić kombajny kosmetyczne wrocław, sprzęt do mikrodermabrazji opinie i lampa lupa kosmetyczna. Gdzie najlepiej szukać takich sprzętów? Czy możecie polecić jakąś hurtownie? Czy warto zamawiać przez Internet? Wybrałam sklep www.newfacebeauty.pl, lampa-lupa.pl/, myjka-ultradzwiekowa.pl/, e-hurtownia-kosmetyczna.pl/. Salon w Warszawie, zapraszam wszystkich. Rabaty dla klientów z bloga)"

    ReplyDelete
  7. Якщо порівняти їх, то Piel Cosmetics в дечому програє, особисто для мене. Я зробила для нього тест: на обличчі у мене був макіяж, який складався з мінеральної основи-пудри, рум*ян, бази під тіні, тіней, туші. З тушшю міцелярка Piel Cosmetics справляється дуже важко, робить з мене панду:) Туш розтирається. Пудру знімає також важко. На перший погляд здалось, що обличчя чисте, але коли я протерла його ватним диском з Біодермою - там ще було достатньо залишків пудри.
    king size bed sheets , floral bedspread , king size bed sheets , nishat bed sheets online , quilted coverlet , bed sheets , jaipuri quilt , sectional couch covers , pillow covers online , bed blankets

    ReplyDelete
  8. Exactly what i was looking for. Can you write on Study MBBS in Kyrgyzstan as well.

    ReplyDelete