Monday, September 22, 2014

Знайомство з маркою GUAM: маска для волосся і для обличчя.

Привіт!
Цього літа я знайомилась з новою для себе маркою - GUAM. Мені було дуже цікаво випробувати на собі деякі засоби і написати свої враження.

Італійська марка GUAM вже 15 років представлена на українському ринку. 
Головна її продукція - антицелюлітний догляд на основі морських водоростей. Також марка славиться засобами по догляду за тілом і обличчям, сонцезахисними засобами.
У засобах цієї марки є високий вміст натуральних рослинних компонентів; відсутність заборонених шкідливих речовин і консервантів, генно модифікованих продуктів, алкоголю, радіоактивних речовин, продуктів нафтопереробки, синтетичних віддушок і барвників. 

GUAM UPKer Маска для волосся відновлююча
Ефект об`єму для пошкодженого, тонкого та ламкого волосся. Глибоке зволоження - натуральний блиск волосся

Маска містить водорость UNDARIA PINNATIFIDA в комплексі з водоростями GUAM, маслом каріте, аргановою олією та іншими живильними компонентами. Забезпечує волоссю необхідне зволоження, легке розчісування та м*якість з ефектом об*єму, надає волоссю шовковистості. Послює та збережує блиск волосся, захищає його.
Склад:

Мої враження
Маска упакована у картонну коробку. У тюбику міститься 150мл маски. Маску дуже зручно відкривати одним рухом. Консистенція вміру густа, не розтікається по волоссю, а навпаки огортає його. 
Текстура живильна. Після змивання волосся гладке, легко розчісується. 
В процесі сушіння волосся я помітила ефект об*єму, як заявив виробник. Але для мого довгого, пористого волосся об*єм на кінцях не дуже прийнятна річ... Я люблю, коли маска згладжує, робить волосся більш шовковистим. 
Запах у маски кремовий. Залишається на волоссю і після сушіння феном.

Мій вердикт: маска підійде для тих, кому потрібний об*єм. Підійде для рідкого волосся. Мені ж вона не дуже підійшла.


Очищаюча маска BIOECOLOGICO Maschera Sulfurea для обличчя
Сірчана грязева очищаюча маска GUAM, збагачена активними компонентами і морськими водорослями, ефективна для глибокого очищення шкіри від забруднень.
Має протизапальну дію, нормалізує діяльність сальних залоз. Повертає шкірі енергію і сяйво. Маска має подвійну дію на шкіру:
  1. глибоке очищення шкіри відбувається завдяки в*яжучій дії глини, наявності сірки і азелаїнової кислоти.
  2. екстракти водорослів  GUAM являються джерелом мінералів, олігоелементів і вітамінів, а мальва та іссоп пом*якшують і освіжають втомлену шкіру.
Нанести на попередньо очищену шкіру і залишити на 10-15хв. до повного висихання. Потім змити. Використовувати 1 раз в тиждень.

Не містить парабенів, PEG, протестовано на вміст нікелю.

Мої враження
Так як шкіра у мене жирна, схильна до утворення прищів, я люблю використовувати різні засоби, які допомагають зменшити ці симптоми.

Цю маску я спробувала тоді, коли у мене сталося загострення. Обличчя обсипало дрібними прищиками, які робили рельєф обличчя нерівним.
Після нанесення цієї маски я відчула легке печіння, але маску тримала заявлених 15хв. Я знаю, що навіть азелаїнова кислота може пекти, бо колись я користувалась Скінореном, який має у складі цю речовину, і після нанесення було відчуття печіння.
Після змивання (тримала я маску в душі, там її і змила; так легше змивати глиняні маски) я подивилась в дзеркало і побачила, що моє обличчя рожевого кольору по контурах нанесення маски:) Я зрозуміла, що маска або подіяла, або мені не підійшла. 
Після душу я нанесла на шкіру термальну воду Avene для заспокоєння шкіри після активних компонентів маски. Через пару годин все внормувалось і я помітила, що запальні компоненти справді підсохли!
Шкіра очистилась від ороговілого шару, стала гладшою на дотик. 

У мене є всього 2 пробні пакетики по 15мл цієї маски. Один я вже використала, залишилась ще моловинка другого, яку я бережу:)

Мені надзвичайно сподобалась ця маска. Я бачу реальний ефект від неї. 

Ось склад:
Можемо побачити, що всі активні компоненти стоять першими у списку.

Купити продукцію марки можна у салонах краси, аптеках Watsons. Тут є повний список магазинів, аптек, салонів, де можна придбати косметику Guam.


*Продукція надіслана для незалежного 
відгуку представником марки Guam в Україні







13 comments:

  1. Дякую за розповідь) Я спробувала б обидва продукти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада, що сподобалась розповідь:)

      Delete
  2. с этой маркой косметики не знакома,но тоже попробовала бы
    http://lilichka1985.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. марка хороша, натуральна...

      Delete
  3. маска у Гам просто чудова! в мене є така маска, і я від неї просто в захваті, стараюсь не дуже часто використовувати, щоб залишилося для якогось особливого вечора;) дякую за відгук;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ти маєш на увазі маску для обличчя?

      Delete
  4. Люблю Гуам!
    Маска для лица у меня в полноразмерной версии, помогла мне от высыпаний, теперь лечу лицо мужа после лета.
    А вот маску для волос попробовала бы с удовольствием, как раз для моего типа волос.
    Продукты для ухода за телом также мои любимчики!

    ReplyDelete
  5. Nice review!

    Enter my Oasap Cardigan Giveaway Here!!!

    ReplyDelete
  6. я з маркою ще не знайома, але зацікавила) В мене для тебе нагорода http://diana-belka.blogspot.com/2014/11/liebster-blog-award-2-3-4.html#more

    ReplyDelete
  7. очень много хорошего о марке читаю, нужно попробовать) спасибо за отзыв)
    http://mosaictrends.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. спасибо за пост! информативно:)

    Буду рада видеть вас и в моем блоге: beautymarklady.com

    ReplyDelete
  9. привет! помогите советом, ищу где можно купить складной стол для маникюра, педикюрное кресло сп люкс и кушетка массажная краснодар? работаю администртором в салоне красоты, директор попросила найти, а я не знаю где купить)

    ReplyDelete
  10. Мое свидетельство Всем привет. Я здесь, чтобы засвидетельствовать, как я получил ссуду от г-на Бенджамина после того, как несколько раз обращался за помощью к различным кредиторам, которые обещали помочь, но так и не дали мне ссуду. Пока мой друг не представил меня г-ну Бенджамину Ли, он пообещал помочь мне, и он действительно сделал, как обещал, без каких-либо задержек. Я никогда не думал, что есть еще надежные кредиторы, пока я не встретил г-на Бенджамина Ли, который действительно помог с кредит и изменил мою веру. Я не знаю, нужна ли вам настоящая и срочная ссуда. Не стесняйтесь обращаться к г-ну Бенджамину через WhatsApp + 1-989-394-3740 и его электронную почту: 247officedept@gmail.com, спасибо.

    ReplyDelete