Friday, June 6, 2014

Манікюрно-педикюрний набір Staleks "Рамка Професійна" НМ 07/2

Привіт!
Сьогодні хочу розповісти вам про свій перший манікюрний набір. 
У мене ніколи не було манікюрного набору. Ще кілька років тому я вважала, що для догляду для нігтів достатньо пилочки і ножиць.
Згодом у мене з*явились апельсинові палички, якими я відсувала кутикулу, коли обробляла її ремувером для кутикули.
Начитавшись в інтернеті різних відгуків, я купила собі лопатку, або як ще її називають - пушер для кутикули Сталекс. Вона виглядала так. Я була задоволена нею на перших порах, але потім зрозуміла, що для моїх нігтів вона не підходить... Я повернулась до апельсинових паличок.

Читаючи відгуки на інструменти Сталекс, я вирішила, що треба спробувати!
Ось і набір. Він прийшов запакований у коробочку з віконцями, через які помітний колір чохла.

Колір такий літній! Бірюзовий з легким перламутром. Мені він нагадує море, басейн... 
На сайті марки Сталекс є ще багато варіантів оформлення чохлів, які можна вибрати на свій смак.
Всі інструменти закріплені дуже надійно, ножиці мають наконечники, які захищають від випадкового травмування.
Чохол виготовлений з натуральної шкіри. Рамка металева і це дуже важливо, адже під час транспортування інструменти не пошкодяться.
Набір складається з 7 інструментів, які найбільш необхідні для манікюру:
П-01 Пінцет для брів. Медична сталь, що використовується для виготовлення даного інструменту, робить його неймовірно надійним і міцним, а так само вельми ефективним. Особлива заточка робочих кромок пінцета забезпечує надійне захоплення всіх волосків брови. Рифлена поверхня ручок виключає зісковзування пальців, тим самим роблячи процес позбавлення від зайвих волосків найбільш зручним і простим навіть для новачків. Разом з тим товщини стали достатньо для того, щоб виключити пригинання стулок пінцета.
Ширина робочих кромок 4 ± 0,5мм. Довжина 90 ± 2мм.
Вартість окремо 21грн.

Пінцет звичайний, але зі своєю роботою справляється на відмінно. Він чудово захоплює волоски, навіть найкоротші. Завдяки рельєфній поверхні його зручно тримати у руках. У мене був старенький пінцет зі скошеною поверхнею, але тепер я користуюсь Сталекс і він мене влаштовує. Нема такого, що волоски можуть вислизнути з пінцета, він міцно їх захоплює і висмикує.
КМ-03 Кусачки для нігтів. Використовуються для обрізання кутикули, задирок і нігтів на руках і ногах. Мають сильнішу ріжучу частину, у порівнянні з КМ-01. Ця модель кусачок, як і всі інші, що вийшли з заводу Сталекс, була створена зі сталі, яку використовують на виробництвах, що випускають техніку для хірургів. Обробка манікюрного приладдя у вакуумній печі і заточка ручним способом надає інструментам гостроти і міцності, яка не губиться протягом багатьох років експлуатації. Завдяки ручному заточенню і бездоганній якості інструменту кусачки для нігтів не рвуть шкіру, а акуратно обрізають її, роблячи руки доглянутими, а манікюр красивим. Розтискаючим елементом у кусачках є дві пластини з металу.
Довжина ріжучої частини 15 ± 2мм. Довжина кусачок 109 ± 2мм

Цими кусачками я обрізаю кутикулу, лишню суху шкіру навколо нігтів і для педикюру. Мені не зручно обрізати кутикулу ножицями, тому кусачки мені підходять краще. Нігті ними я не обрізала. Тільки потрібно бути обережними, щоб не поранитись. Коли я робила це вперше, то відкусила забагато шкіри і зробила невеличкий поріз. Тому будьте обережними, інструменти дуже гострі, потрібно набити руку.
КЛ-00 Кусачки професійні "Ленінград" короткі. Ці кусачки відносяться до професійних інструментів. Вони відрізняються укороченими лезами, кожне з яких складає всього лише 1 см. Серія КЛ, до якої належить дана модель, яскраво відрізняється від серії К кутом ріжучої частини. Ріжучі кромки кусачок виступають на пів сантиметра вниз, володіють ідеально гладкою поверхнею і маленьким радіусом, що робить якість врізання бездоганною. Ручки зручної форми, можливість багаторазово заточувати манікюрний інструмент без втрати або погіршення первинних властивостей, нержавіюча сталь високої якості роблять цю модель кусачок  затребуваною.
 Довжина ріжучої частини 10 ± 2мм. Довжина кусачок 109 ± 2мм 
Вартість окремо 150грн.

Ці кусачки менші за розміром від попередніх. Ними я також обрізаю кутикулу і зайву суху шкіру, але у більш важкодоступних місцях або коли більшими це робити не зручно. Ідеальна заточка. Шкіру відрізають так, що навіть не відчутно. Як і попередні, вони підходять для чоловічого манікюру, коли кутикула огрубіла.
Н-01 Ножиці для манікюру - ідеальне пристосування для обробки шкіри навколо нігтя, кутикули. Вони виготовлені із загартованої медичної сталі, що робить їх надійними, безпечними і довговічними. Додаткова обробка вакуумом захищає сталь, а за рахунок ручного заточення позбавляє вас від необхідності заточування інструменту на термін 4-5 років. Просвіт, що утворюється між ріжучими елементами під час заточування, забезпечує якісну обробку шкіри, а так само перешкоджає зажовування шкірних покривів. Болт, що скріплює дві половинки ножиць, перешкоджає розбовтуванню їх в процесі використання. 
 Довжина ріжучої частини 24 ± 2мм. Довжина ножиць 98 ± 2мм  
Вартість окремо 52грн.

Як я вже писала вище, я не вмію обрізати кутикулу ножицями, навіть такими тоненькими. Ними можна ідеально обрізати суху задирку або лишню шкіру. Дрібні маневри ними робити ще зручніше, ніж кусачками. Я ще не мала таких ідеально гострих ножиць. І не задумувалась, що такі існують☺
Н-06 Ножиці для манікюру нігтьові. Ці ножиці розроблені для обробки нігтів і шкірки навколо них. Обрізання нігтів з їх допомогою комфортне завдяки розширеній частині лез. Для створення цих ножиць була використана хірургічна сталь, а додаткову міцність надала обробка високими температурами в спеціальній печі. Заточені ножиці вручну. Це робить їх не тільки бездоганно гострими, але і позбавляє від необхідності повторного заточення на 3-4 роки використання. У процесі заточування фахівці, що займаються виготовленням ножиць, залишають невеликий зазор між їх ріжучими крайками, іменований профілем, щоб при роботі з ножицями, вони не зажовували шкіру. Скріплює половинки ножиць болт, що запобігає розхитуванню манікюрного інструменту.
 Довжина ріжучої частини 22 ± 2мм. Довжина ножиць 90 ± 2мм   
Вартість окремо 52грн.

Цими ножичками я вкорочую довжину нігтів на руках і ногах. Вони чудово з цим справляються. Колись у мене нігті слоїлись і ламались, коли я їх різала, але я зрозуміла, що справа була у недостатній гостроті лез.
Л-02 Лопатка манікюрна кругла. Ця лопатка спеціально призначена для підготовки кутикули і шкіри біля нігтя до подальшого видалення. Саме тому її робочі частини прекрасно заточені і виключають можливість травматизму під час проведення процедури. Основу їх складає загартована медична сталь, що вже говорить про високу міцність і довговічність інструменту. Для зручності використання передбачена рельєфна поверхня лопатки, що виключає зісковзування пальців. 
Довжина лопатки 137 ± 2мм.
Вартість окремо 32грн

Лопатка дуже зручна. Вона підходить для відсування кутикули, а ножичок для зчищання птеригію (шкіри, яка наростає на ніготь). Коли я не хочу обрізати кутикулу, я змащую її маслом для кутикули і відсуваю лопаткою. Ножичком зчищаю суху шкіру, яка наросла на нігтю. 
Також у мене є ремувер Blue Cross, який я наношу на кілька секунд на кутикулу, потім відсуваю її лопаткою і зчищаю ножичком. Після цього наношу масло для кутикули.
ПС-01 Пилочка скляна для нігтів. Вона виконана з високоміцного скла, яке перешкоджає розшаруванню нігтьової пластини. Крім того, скло відоме як гігієнічний матеріал, що особливо важливо для професійного манікюрного інструменту. Процес додаткового гарту робить пилочку довговічною і практичною, а так само стійкою до пошкоджень. А її шорстка поверхня забезпечує прекрасні абразивні властивості.
Довжина 90мм.
 Вартість окремо 17грн.

Скляними пилочками я користуюсь вже дуже давно і на металеві їх ніколи не проміняю. Ця маленька пилочка чудово справляється із спилюванням, наданням форми.


Вартість набору 559грн.

Я дуже задоволена цим набором. Такі інструменти слід мати кожній жінці, яка доглядає за своїми руками і нігтями.


Інтернет-магазин Сталекс staleks.ua
Група вконтакті vk.com/staleksua
Фейсбук www.facebook.com/staleksUA


*представлено для незалежного і чесного
відгуку представником марки Сталекс




14 comments:

  1. шикарный наборчки)))

    ReplyDelete
  2. набор - супер! действительно, такой должен быть у каждой))) у самой такой же)) очень красивый обзор!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Это уже маст-хев! И не только для лакоманов:)

      Delete
  3. ОХ, какой набор, есть все на все случаи жизни :)) Очень понравился!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Соня, да, он универсален...

      Delete
  4. Классный набор! И качество и функциональность радуют!

    ReplyDelete
    Replies
    1. И главное, что производитель - Украина! Приятно, что у нас есть такие качественные инструменты.

      Delete
  5. Класний наборчик, мій старенький зовсім зносився, тому потрібен новий. Добавила цього красунчика в свої "хочушки")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Привід купити новий:) Красивий і все в ньому є...

      Delete
  6. Привет! Тебе награда;) http://tsirukinamarina.blogspot.ru/2014/06/blog-post_15.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мариночка, спасибо! У меня уже 3 награди насобиралось:) Нужно срочно писать пост!:)

      Delete
  7. Отличный набор! И оформление, как обычно, роскошное!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, он супер! И цвет такой красивый...

      Delete