Tuesday, April 8, 2014

Посилка! Мінерали з magicminerals.com.ua

 Усім привіт!
Нещодавно я отримала невеличку посилку з мінеральною косметикою, яку замовила в українському інтернет-магазині Magic Minerals.

По моїх фотографіях можна зрозуміти, що до нас по-справжньому прийшла весна:) І я зробила таку невеличку фотосесію для посилки:)))

Найперше хочу зазначити, що я зробила це замовлення через те, що у цьому магазині є косметика фірми Monave. І саме вона славиться основами, які мають надзвичайну покривальну здатність. Також я хотіла спробувати ті марки, які я не замовляла через Спільну Покупку з Америки.

Я вже встигла покористуватись деякими продуктами з посилки, тому напишу невеличкий відгук на них, а згодом зроблю детальнішу статтю.

Отже, перші враження!

Консилер Erzulie у відтінку Light. Консилер зроблений у формі стіка. Він справді достатньо пігментований і добре закриває різні прищики і плямки, тільки до нього треба приноровитись. Я наношу його вже по мінеральній основі. Тобто мінеральна основа маскує, а що вона замаскувати не в силі - маскує консилер. Я наношу його загостреною кісточкою, яка трішки розтушовує консилер. Зверху закріплюю його Сілікою. Не може не радувати натуральний склад цього консилера. Буду користуватись ним і надалі, щоб написати вже ширший відгук.


Праймер під тіні The All Natural Face. 
Праймер я також встигла випробувати. Консистенція досить рідка, але я вбиваю його у повіку і після висихання праймер дає липкий шар, до якого гарно "приклеюються" тіні, яскравість зростає у десятки разів. Стійкість не мінімальна, але і не максимальна. Я спробувала припудрювати цей праймер Сілікою, а тоді вже наносити тіні. Так значно краще. Тіні протримались 10 годинБуду і надалі з ним експериментувати.


Основа Face Value Perfectly Light Olive. Основа гарно перекриває всі недоліки. Лягає тонким шаром. Мені вона сподобалась.

Основа Monave Paula. Я замовляла її ще 3 роки тому і тон був трошки інший... Світліший... Зроблю до неї ще один підхід і визначусь з враженням.

Вуаль Monave Angel. Вуаль ледь жовтуватого відтінку. На обличчі цього непомітно. Гарно завершує макіяж.

Тіні Coastal Scents Cozumel. Колись давно у мене були такі тіні, навіть є свотч на них. Ніжно-ніжно блакитний відтінок... Ці тіні вже не випускаються, ця фірма змінилалінію тіней на своєму сайті, тому я побачила, що на Меджик Мінералс ще є ці тіні і замовила їх.

Праймер під тіні The Multi-Tasker Erzulie. Цікавий продукт. Він повністю прозорий. Липкуватий. До нього також гарно чіпляються тіні, але його також треба припудрювати. Ще не випробувала його достатньо.

Також я замовила деякі пробники в пакетиках і мені поклали 2 подарункові пробники:) Про них і детальніше про все інше - в наступній статті про посилку.

А ви щось замовляли з Magic Minerals


10 comments:

  1. О да :) Классная посылочка!
    Я своими пробничками сейчас активно пользуюсь ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо:) Я тоже, изучаю свойства:))

      Delete
  2. Я заказывала у них румяна, тушь и кисть. РУмяна и тушь хорошие, но без особых восторгов, просто тушь и румяна)) А кисть из таклона - это высший класс, балдею от нее, ее мягкости и того, что после мытья она все равно как новая!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мои кисти тоже из таклона, и уже очень долгое время мне служат:) Тушь минеральную не пробовала, но тоже думаю, что без восторгов будет... А румяна я люблю, у меня они из разных минеральных фирм. Супер!

      Delete
  3. Замечательная косметика! я тоже делала несколько раз заказ в этом магазине, очень осталась довольна качеством)) Роксолана, с удачным приобретением))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Согласна, люблю минералы... Спасибо:)

      Delete
  4. мне очень нравятся у них пудра и румяна)

    ReplyDelete
    Replies
    1. мне тоже:) люблю минералы...

      Delete
  5. красивые покупки! у тебя интересный блог и я подписалась на тебя, надеюсь и ты станешь моим постоянным читателем!
    http://ustinovaaugust.blogspot.ru/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо:) Очень приятно!

      Delete