Thursday, April 3, 2014

Flashmob: "Лицо на миллион" - Декоративна частина

Привіт усім! Сьогодні продовжую флешмоб, який проходить у блозі Search Perfect. Перша частина по догляду за обличчям є тут. Cьогодні я підрахую свої витрати на декоративну косметику, яку використовую найчастіше. Цікаво? Запрошую читати далі!

Напевне 80% усієї моєї косметики - це мінерали. До них я уже звикла і кращої альтернативи для себе не бачу...
1. Консилер The All Natural Face Ecru. Мені він чудово підходить для замасковування темних кіл під очима і для висвітлення спинки носа, на скулу. Тобто він працює і як легкий хайлайтер. Пробний мені обійшовся зовсім дешево, приблизно 4грн. Але зараз я вже замовила повну версію.
2. Консилер The All Natural Face Patina. Цей світло-зелений консилер я наношу під мінеральну пудру для замасковування почервоніння. З цим він справляється чудово. Приблизна вартість 20грн.
3. Перлинна пудра. Замовляла я її з сайту TKB trading. Використовую її як праймер під мінеральну пудру. Вона зволожує, не пересушує шкіру і гарно підготовлює її для нанесення подальшого макіяжу. Ця порція мені коштувала 20грн.
4. Сіліка. Аналог відомої всім фінішної пудри від Make Up Forever. Її я наношу вже на готовий макіяж для закріплення. Вона додає макіяжу стійкості і лягає прозорим шаром. Замовляла я її з сайту TKB trading. 20грн. 

На два останні продукти я не робила свотчі, так як вони зовсім непомітні на шкірі.



5. Мінеральні пудра (або її ще називають мінеральна основа) Lucy Minerals Original Formula Cream. От її якраз я наношу на праймер. Ця пудра чудово закриває всі недоліки шкіри. Саме цей відтінок має легеньку жовтинку, але мені він чудово підходить. На обличчі пудра лягає непомітно. 80грн.
6. На заміну - мінеральна пудра Meow Cosmetics Flawless Feline 2-Mau. Ця пудра дає трішки легше покриття, ніж попередня. 80грн.
7. Рум`яна Genna. Замовляла я їх з сайту TKB trading. Вони залотаво рожевого кольору. Мають в собі золотий шиммер і цим можуть замінити хайлайтер. Вартість приблизно 20грн. 
8. Коректуючі або скульптуруючі рум*яна The All Natural Face Warm Earth. Коли я вперше їх побачила, то склалось враження, що це тіні і я не зможу використати їх для скульптурування обличчя. Але під час нанесення майже всі сяючі частинки опадають і залишається коричневй колір, без рудого підтону. Мені вони ідеально підійшли. 20грн.
9. Глоу або ілюмінайзер Citrine Cristalline Cat Glow Meow Cosmetics. Ніжний ілюмінайзер, який гарно підсвічує скули. Також можна наносити його над губою, на спинку носа. 30грн
10. Матові рум`яна The All Natural Face (TANF) Everyday Is A Good Day. Матові нейтральні персикові рум`яна, які дають ніжний рум`янець. 20 грн.
11. Олівець Cascade of Colours 201. Темно-коричневий насичений олівець. Його можна використовувати і для підведення очей і для олівцевої техніки у макіяжі. 20грн.
12. Олівець El Corazon Turquoise. Його я наношу на нижню повіку для виділення кольору очей. 20грн.
13.  Олівець El Corazon №2 White White. Його наношу на водну лінію ока (не знаю як вона правильно називається) для того, щоб освіжити погляд. 20грн.



14. Кремові тіні для брів Silk Naturals Medium Ash (пробник). Прекрасний сіро-коричневий колір, який ідеально підходить для моїх брів. Ними дуже легко заповнювати бров, легше ніж олівцем. Пробник придбала за 15грн.
15. Підкручувач для вій. Без нього нікуди:) Перед нанесенням туші я завжди завиваю вії. 15грн
16. Туш PUPA Vamp. Об*ємна туш. Не можу сказати, що ідеальна, бо трошечки любить осипатися, але ефект від неї мені подобається. 60грн.
17. Maybeline Color Tattoo. Кремові тіні у чорному кольорі, але їх я використовую в якості підводки. Мені подобаються. 40грн.

18. База під тіні Coastal Scents Shadow Worx. Тримає тіні добре, але не цілий день, до 10-11 вечора. 50грн.
19. База під тіні Etude House Proof 10. Тримає весь день. Тіні зовсім не скатуються. 50грн.
20. База під тіні Pupa Professional Primer. Тримає приблизно так як перша або трошки менше. 70грн.
Базу я підбираю в залежності від того, скільки мені потрібно носити макіяж.


21. На даний момент цю палітру я використовую найчастіше - клон палітри Urban Decay Naked 3 у мінеральній косметиці - Silk Naturals Bare Necessities Set 3. Тут є мій відгук. Придбала за 200грн.
22. Помада Moonlight. Замовляла я їх з сайту TKB trading. По суті це база для створення помади, але її можна використовувати і як самостійну помаду. 15грн (це пробник:)
23. PUPA Miss Pupa 102. Нейтральний рожевий. 50грн.
24. Essence All About Cupcake. 40грн.
25. PUPA Miss Pupa 205. Помада  з лімітованої колекції. 50грн.
26. Бальзам для губ coastal scents Lip Affection. Бальзамчик із запахом вишні. Гарно зволожує губи. 20грн.

Вся декоративна косметика - 1049грн. Приблизно 90доларів.

Вся косметика Пупа у мене - тестери, які я купляю тут

Мінеральну косметику я замовляю напряму з Америки через спільні покупки, тому і виходить вона мені досить дешево тут



Чекаю ваших вражень:)

21 comments:

  1. Роксолано, вау, таке велике розмаїття мінеарльної косметики я ще не бачила в однієї людини! Супер!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Це навіть не половина всього розмаїття:) В мене вже реальна колекція, яка збирається вже 3-4 роки, може й більше...

      Delete
  2. Вах! Очень заинтересовала меня минеральная косметика. Особенно клон UDN 3. Но я бы себе заказала бы клон второй палетки, если такой, конечно, существует ;)
    Мурси за ссылки на СП, через которые ты все это богатство заказывала. Чувствую, что я там тоже в скором времени отоварюсь ;)
    И рада была твоему участию в нашем флешмобе!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада, что заинтересовала:) Есть клон и первой и второй и матовой палетки http://host.silknaturals.com/creb/nude-palettes-c-282.html Обязательно прими участие в СП:)

      Delete
    2. Спасибо за подсказку. Я пока не участвовала в СП никогда в жизни :) Если возникнут вопросы, буду к тебе обращаться ;)

      Delete
    3. Пожалуйста:) А я уже пару лет только через СП и покупаю косметику, редко что в магазинах... Обращайся:)

      Delete
  3. Трошки заздрю людям, які так вправно ладнають з мінеральною косметикою) У мене постійно все з рук летить і розсипається навколо, це треба мати терпіння і вміння) Цікавий пост!

    ReplyDelete
    Replies
    1. А мені завжди здавалось, що подружитись з нею дуже посто:) Це вже як кому... Рада, що сподобався пост:)

      Delete
  4. Спасибо, интереснейший пост! Минеральная косметика интересует очень, пока не пробовала ничего. Помады хороши. Спасибо за ссылки, Пупу я там точно прикуплю)))!
    Можешь добавить ссыль на флешмоб? Заранее спасибо!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада, что тебе понравилось:) Обязательно прикупи, у меня уже помадо Мис Пупа большая кучка собралась:) Сейчас добавлю ссилку.

      Delete
    2. Спасибо за ссылку!

      Delete
  5. Вау, сколько минеральной косметики. Давно хочу начать знакомство с минеральными тенями, но руки все не доходят.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Обязательно попробуйте! Но только на базу для век, а то могут скататся.

      Delete
  6. Столько всего интересного!
    Теперь буду мечтать о черных Color Tattoo!

    ReplyDelete
  7. Цікаво)) В мене теж є багато що з мінералки, але я в основному поєдную її зі звичайною косметикою. Своє б "лице" порахувати, але все руки не доходять)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Я ніби також поєдную, бо туш, помади, блиски, олівці і підводки не мінеральні... Я аж втомилась поки порахувала:)))

      Delete
    2. І цікаво було б прочитати про твої мінерали....

      Delete
  8. отличный набор, много минеральной косметики, я ее люблю:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую:) Я також люблю мінерали! Це найкраща альтернатива звичайній косметиці, особливо якщо шкіра проблемна.

      Delete