Monday, March 31, 2014

Клон відомої палітри Urban Decay Naked 3 у мінеральній косметиці - Silk Naturals Bare Necessities Set 3


Усім привіт!
Сьогодні я вирішила написати відгук на палітру Urban Decay Naked 3, точніше на її клона - Silk Naturals Bare Necessities Set 3.
Одразу зазначу, що оригіналу у мене нема, тому порівнювати оригінал з клоном я можу лише зі свотчів в інтернеті.
Всім, хто хоче познайомитись з клоном відомої палітри - прошу читати далі:)

Я вже давно користуюсь виключно мінеральною косметикою, хіба що помади і блиски у мене звичайні. Ця косметика підійшла мені найкраще. Шкіра з нею почуває себе прекрасно. 
Щодо тіней - то в мінеральній косметиці є широкий спектр кольорів і текстур. Марок настільки багато, що напевне неможливо спробувати всі:) Є і хороші марки, є і не дуже.
Переважно вся мінеральна косметика виготовляється в Америці. Там цей сегмент розвинений дуже добре. Хоча вже і в нас, в Україні, беруться за цю справу, змішуючи різні мінеральні складники.

Отже, однією з найулюбленіших марок, яка виготовляє тіні, для мене є Silk Naturals.
Багатство відтінків і текстур - їхній козир. Тіні дають насичений колір, наносяться, ніби кремово, хоча вони і сухі, тіні шовковисті.
Надзвичайно радує те, що склад мінеральних тіней абсолютно безпечний, без будь-яких консервантів, без тальку. Завдяки тому, що вони не спресовані - термін придатності значно подовжується.

Цей виробник ще відомий тим, що виробляє клони тіней знаменитих марок, таких як: MAC, Urban Decay, Bare Escentuals. Крім розсипних тіней, там є і кремові тіні і кремові підводки

Захопившись клонуванням окремих тіней, Silk Naturals вирішили створити клони відомих палітр  Urban Decay Naked,  Urban Decay Naked 2,  Urban Decay Naked 3.

Мені вже давно було цікаво спробувати одну з цих палітр і, побачивши їхні клони на цьому сайті, я вирішила, що потрібно одну з них замовити. Ось вона. Чому замовила саме третю? Напевне тому, що у мене є багато таких нейтральних тонів як у першій і другій палітрі, а от таких як у третій - менше. Хоча звісно хочеться спробувати і 2 перші:)
Ось це зображення показує відповідність відтінків тіней Silk Naturals до  Urban Decay.
Що ж нам пише виробник?

Сливові, рожеві, таупові, мідні, золотисті тони цієї палітри роблять її настільки універсальною і романтичною, що вона чудово підійде для офісного макіяжу і для макіжу на вихід. Ця палітра - необхідність для дівчат з блакитними або зеленими очима. Ці відтінки підкреслять ваш колір очей.
Порівняйте нашу палітру Bare Necessities Set 3 з Urban Decay Naked 3. Наша не менш прекрасна і у ній є трішки більше пігментів, нема тальку, вісмуту оксихлориду і консервантів. Вона підходить для веганів і не тестується на тваринах. 
Типові пресовані тіні містять до 20% наповнювачів і речовин, які спресовують їх. Silk Naturals складаються з пігментів і прекрасно розтушовуються.
Кожна 5-грамова баночка містить приблизно 3/4 чайної ложки продукту.
Склад Silk Naturals Bare Necessities Set 3: Miкa, діоксид титану, оксид цинку, магнію міристат, магнію стеарат, нітрид бору, кремній. Також містить: оксиди заліза, оксид олова

Склад оригінальної палітри Urban Decay Naked 3: тальк, каприлові / капринові тригліцериди, PTFE (тефлон-політетрафторетилен), стеарат цинку, натрію дегідроацетат, феноксіетанол, сорбінова кислота, етилен / акрилової кислоти сополімер.

Вартість  Silk Naturals Bare Necessities Set 3: $39.99 USD (Я придбала палітру за половину ціни, бо замовляла її через спільну покупку на форумі і поділила вміст баночок по половині ще з однією форумлянкою. Так палітра виходить ще вигіднішою по ціні.)  

Вартість Urban Decay Naked 3: $52.00 USD


Тепер давайте поглянемо на детальні свотчі цієї палітри. 
Тіні я наносила на праймер, як і всі мінеральні і звичайні тіні, адже так колір показується ще краще. І стійкість підвищується. Праймер Shadow Worx Eye Primer з сайту coastal scents. В мене він ще у сріблястому тюбику, так як купляла його близько 2 років тому.

Я зробила такі колажі, щоб вмістити всі фотографії, які я зробила. Фото, де помітне мерехтіння блискіток, зроблені на сонці або зі спалахом, інші - в тіні.
Cache - дуже світлі, майже білі, рожеві тіні з майже матовим, злегка сатиновим фінішем. Чудовий базовий колір. Підійде для внутрішнього кутика ока або під брову.
Status - світлий, злегка теплий, шиммерний рожевий металік. Шиммер не опадає.
Tweak - світлий сатиновий рожевий з краплинкою персикового.
Analog - матові шовкові тіні, колір припилений рожевий. Чудовий колір для розтушовки.


Impact - теплий рожевй металік з шовковистим сатиновим фінішем.
Torrent - золотий, мідний з краплею рожевого з сатиновим металічним фінішем. 
Parallel - середньо-темні, рожево-коричневі матові. Темніша версія тіней Analog.
Virtual - глибокий лілово-коричневий. Коричневий із сливовим відтінком і з краплею рожевого.


 Drive - пом*якшений мерехтливий коричневий з рожево-сливовим відтінком і з каплею золотого і мідного відблиску.
History - ледь мерехтливий тауп.
Link - глибокий тауп із замшевим фінішем з каплею шиммера.
Portal - темний, злегка коричнуватий чорний з мідно-червоними блискітками. Під нього потрібно використовувати липку базу, щоб блискітки не осипались.


Загальні фотографії палітри.












 А ось і баночки, в яких насипані тіні. Деякі тони, як ви бачте, у пакетиках, бо, так як я писала вижче, у мене лише половинки порцій.


Також відвідайте блог Марії. Там ви знайдете багато чого цікавого про мінеральну косметику.

Дуже буду рада вашим коментаріям. Особливо цікаво почути думку щодо цієї палітри тих, хто має оригінальну палетку Urban Decay Naked 3.


21 comments:

  1. Роксолано, дякую за чудовий відгук, навіть не знала, що можна знайти клонів UD, буде над чим замислитися))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Будь ласка, рада, що допомогла:) Це клон, але і дуже достойний, місцями навіть кращий.

      Delete
  2. Дякую за такий цікавий огляд)Мені здається, що відтінки дуже схожі на оригінальну Нейкед3. А їх можна замовити з того сайту поштучно?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Прошу, Катя:) Я знайшла здається 2, що трошечки інші... але взагальному дуже схожа, практично ідентична. Так, їх можна замовити поштучно. Одна штука 4долари, але ми розділяємо баночку на двох - то виходить по 2 долари, приблизно 20грн було, але теперішному курсу трошки дорожче буде.

      Delete
  3. Urban Decay в мене немає, але ці тіні справді дуже красиві!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Погоджуюсь... Читала відгуки, що вони навіть кращі...

      Delete
  4. Гарні) Треба буде придивитись, хочу другу версію)))

    ReplyDelete
  5. Найти бы себе кого-то, с кем можно было бы поделить пополам клона палетки №2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Там в теме СП легко найти желающих:) с этим нет проблем... я бы даже могла, но чуть-чуть попозже:)

      Delete
    2. Я прямо сейчас тоже не буду заказывать :) Так что давай скооперируемся, если что?

      Delete
    3. Хорошо:) А ти на форуме зарегестрировалась?

      Delete
    4. Пока нет. Держу все вкладки, на которые ты давала мне ссылки, открытыми. Надо зарегистрироваться наконец-то :)

      Delete
    5. дай мне свое имя на форуме, чтобы я тебя указала, как пригласившую меня

      Delete
    6. Мой ник roksioksi. Напишеш мне когда зарегестрируешся:) И бегом в нашу тему СП минеральная косметика:)

      Delete
    7. Зарегистрировалась :) Отправила тебе там запрос на дружбу.

      Delete
  6. Дуже цікаво. Я вже давно придивляюсь до цих тіней. Вчора нарешті знайшла час, щоб зайти у свій улюблений інтернет-магазин та пошукати їх. Виявилось, що мені більше сподобався перший варіант палетки. І я замовила його за US $5.49. Дуже здивувалась, що тобі так дорого обійшовся клон. Тому що в тому ж магазині я знайшла третю палетку всього за US $10.98. Ось посилання на неї - http://www.aliexpress.com/item/LifeAngel-UD-NK3-Naked-Eyeshadow-Palette-Decay-Makeup-Cosmetics-Brand-Real-Picture/1613946768.html
    Можливо, це якась китайська підробка, але упаковка здається дуже схожою на оригінал. Я обов'язково відпишуся тут знову та сфотографую те, що мені прийде. Це буде не раніше ніж через місяць. Мені тепер дуже цікаво :) Якщо в мене буде справжня палетка, то чому клон коштує настільки дорого?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мій клон не з Китаю, це натуральна мінеральна косметика з Америки, фірма Silk Naturals. У них є ще інші продукти, але вони просто зробили максимально схожі відтінки до палеток Нейкед і сформували так би мовити їхні клони. Це не те саме, що на Аліекспрес. Бачите, вони у мене навіть не у палітрі, а в баночках, так фасують всі мінеральні тіні. Ця фірма випускає надзвичайно хороші тіні, у них дуже гарна пігментація.
      Як це зрозуміти, якщо у вас буде справжня палетка... У вас же ж не оригінал, а з Аліекспрес, такі ще є на Байінкоінс. Чи ви маєте на увазі, що у вас вони упаковані в палітру?
      Оригінал коштує в районі 50 доларів, а мій мінеральний клон - 40 доларів, але у мене половина порції, тому - 20доларів, так як я поділилась ще з однією дівчиною.

      Delete