Sunday, March 16, 2014

Golden Rose Rich Color 05 і Golden Rose With Protein 318

Привіт усім!
Сьогодні хочу показати вам манікюр, який я зробила за допомогою двох досить бюджетних лаків марки Golden Rosе.
Марка Голден Роуз - одна з моїх улюблених. Попри низьку ціну, лаки там досить хороші, палітри широкі, колекції різноманітні. Та і технічні характерестики не підводять. Лак наноситься легко, сохне швидко, особливо з сушкою, яку я використовую завжди.

Колекція Rich Color достатньо розрекламована в інтернеті, і це недарма. Серія дуже вдала. Мені подобається широка кісточка (декому навпаки - ні), якою легко наноситься лак. Кольори в палітрі є різноманітні і це не може не радувати.
Інколи кісточкою важко промалювати місце біля кутикули, може вийти трошки нерівно, тому я корегую все вкінці за допомогою кісточки і РДЗЛ.
Колір цього лаку мені дуже подобається... Такий спокійний "нюд", бежевий з холодним підтоном. Інколи він здається сірим, а може бути і з розовинкою.
Після нанесення мені хотілося чимось прикрасити цей лак, тому я вибрала топ цієї ж марки. Дрібний гліттер дуже гарно переливається зеленим, фіолетовим. Іскорки додають цьому лаку святковості. Мені подобається такий варіант. А вам? 







Чекаю ваших коментаріїв:)

12 comments:

  1. Thank you for visiting my blog!

    ReplyDelete
  2. Очень красивое сочетание! Такие нюдовые лаки я сама очень люблю, а голубой шиммер придал некоторую праздничность и легкость :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. И мне нюды нравятся, а с глиттером он и вправду такой праздничный... А как вам голден роуз лаки? Пользуетесь?

      Delete
  3. Дуже гарний манікюр) У мене теж є такий нюдовий лак... а от такого покриття якось не зустрічала, та й ніколи б не подумала що на такому світлому відтіку такий гліттер так цікаво "заграє")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую! Я також не думала, що так гарно вийде... Але цей гліттер в пляшечці також дуже красиво грає кольорами, тому і спокусилася нанести саме його.

      Delete
  4. Красивое сочетание))

    ReplyDelete
  5. Чудовий пост, у мене сьогодні також цей відтінок на нігтях, але с блискітками він виглядає чудово. Дуже рада що випадково натрапила на ваш блог, дуже цікавий!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Запрошую відвідати мій блог http://verka200515.blogspot.com/

      Delete
    2. Дякую:) Приємно, що вам сподобався мій блог!

      Delete