Monday, July 14, 2014

Коробочка краси UAbox червень


 Привіт усім! Я до вас з трошки запізнілим відгуком на червневу коробочку краси UAbox. Цей сервіс радує мене щомісяця. І щоразу наповнення вдосконалюється. Це дуже радує! Щоразу з*являються нові марки, які добре зарекомендували себе на косметичному ринку.

 Мені особливо сподобалось червневе наповнення, в якому акцент зроблено на догляді за волоссям, обличчям, тілом...
Ось наповнення коробочки:
 1. Відновлюючий крем для рук Bioderma Atoderm.
Такий крем у мене вже був. Сміливо можу рекомендувати його тим, у кого суха шкіра рук. Це відновлюючий крем для сухої і пошкодженої шкіри рук, який захищає вашу шкіру.
У мене дуже рідко буває суха шкіра на руках, хіба що взимку, коли сильні морози або на початку весни. Цей крем мені допоміг справитись з цими проблемами. Після нанесення відчувається незначна липкість, але треба почекати, щоб крем повністю впитався.
У коробочці є повна версія крему, тому відкладу його до холодів:)
 Склад крему:
 2. Стік для губ Bioderma Atoderm.
І знову Біодерма☺ Люблю цю аптечну марку. Ніжна текстура, приємний аромат малини... Губи після нього пом*якшені, зволожені. Чудово підійде для захисту губ від поганих погодніх умов. Прекрасний засіб для догляду за губами.
 Склад:
 Стік, який тане при нанесенні.
 3. Спрей-маска Uniq One Coconut.
Ще одна моя улюблена марка. Колись у мене була мініатюра спрею  Uniq One, який мені подобався, але ця версія з Кокосом мене зовсім не розчарувала. Цей засіб обіцяє замінити 10 звичних тюбіків для догляду за волоссям і укладанням. Це багатофункціональний спрей-маска. Формула відновлює пошкоджене і сухе волосся, надає блиск і шовковистість тьмяному волоссю, пом*якшує, захищає від сонячного випромінювання, слугує термозахистом при укладанні щипцями чи феном.
Я наношу його на мокре волосся, розчісую, сушу волосся феном, потім ще наношу спрей на кінчики і, якщо треба, вирівнюю. Ще додаю на кінці після всіх маніпуляцій, щоб вони виглядали доглянутішими. Цей спрей ніби зафіксофує їх, хоча і не робить волосся жорстким. Мені дуже подобається цей засіб, тому планую прикупити повну версію.
 Склад:

 4. Гель для душу Demeter.
У минулій коробочці ми вже познайомились з різними парфумами Деметр. Тепер випала нагода протестувати гелі для душу з різноманітними ароматами. Мені попався аромат Еспресо. Я ще не випробувала його, але аромат кави мене вже привабив. Гель можна наносити не лише на тіло чи використовувати в якості піни для ванни, але й на волосся, щоб наповнити його ароматом. В основі гелю є м*яка деіонізована вода, сік листя Барбадоського алое, екстракт гамамелісу.
 Мені дуже подобаються ці приємні записочки:)
 5. Шампунь-бельді Лавандовий Схід.
Шампунь ТМ Бальзам, який складається з природніх компонентів. Живить волосся і зміцнює корені. Текстура кремова.
Я не дуже люблю аромат лаванди, але спробувати дуже цікаво, склад заманює і зовнішній вигляд говорить сам за себе.



 6. Looky Look натуральне масло для тіла Slim.
Вже знайома з цією маркою завдяки їхньому скрабу для тіла. Масло для тіла з ефірними маслами має тонізуючу і підтягуючу дію. Чудово підходить для релаксації.
Масло має дуже приємний аромат ефірних масел сандала, неролі. Консистенція вміру жирна, масло впитується швидко. Після душу, коли шкіра суха - прекрасно підійде для живлення. Попри спеку, я використовую його, хоча і не дуже люблю масляні текстури. Ще я використовую це масло для догляду за волоссям. Перед тим, як іти у ванну, наношу масло по всій довжині волосся. Думаю, що така суміш масел піде лише на користь.
Не можу не відзначити дозатор-помпу, яким дуже зручно користуватись.

Склад:
Текстура:
7. Куди ж без фірмової шоколадки?☺
8. Пробнички Goldi Dead Sea Mysteries.
У буклеті є 3 пробники по 4мл таких засобів: відновлюючий крем під очі, гель-пілінг для обличчя, тонізуючий зволожуючий крем. Всі 3 засоби не містять парабенів у своєму складі.
Крем під очі я вже випробувала. Текстура легка, кремова, швидко впитується, нема відчуття важкості, що важливо для ніжної шкіри під очима.
І, як завжди, буклетик з описами всіх продуктів у коробочці і їхня вартість у повних версіях. Також є відгуки блогерів на цю продукцію.











Ви можете замовити коробочку ЮАбокс тут. Вартість місячної підписки - 170грн.
       *надіслано для незалежного відгуку.

Мені дуже сподобалась червнева коробочка ЮАбокс, а вам?
Які засоби з перерахованих ви пробували?
п.с. Блогер знущається з мене. Деякі фотографії він автоматично повернув і я не знаю, що з цим зробити, тому буду рада, якщо ви мені напишите в коментаріях, як цьому зарадити. Дякую.

11 comments:

  1. Крута коробочка)
    Особливо Demeter - в них такий дизайн, що одразу хочеться і в руках потримати, і собі на поличку

    ReplyDelete
    Replies
    1. А аромати в них такі правдоподібні... Мммм...

      Delete
    2. Тепер мрію спробувати)

      Delete
  2. чудова коробочка! мені дуже сподобалося наповнення!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наповнення відмінне! За цю вартість (170грн) є багато достойних продуктів, які в сумі коштують дорожче.

      Delete
  3. Какая хорошая коробочка!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Так, коробочка дуже хороша.

      Delete
  4. дякую за відгук, дуже цікаво, мабуть треба і собі замовити, а наповнення у всіх однакове чи чимось відрізняється?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Завжди будь ласка:) Наповнення трошки різниться. Наприклад цього разу були різні склади масла для тіла, у когось, здається, був шампунь цієї марки. І гелі для душу Деметер різні. На сайті Юабокс можна почитати всі відгуки блогерів на ую коробочку і там помітно, в кого склад трошки інший.

      Delete
  5. Мене порадували непередбачувані аромати від Demeter, бачу у вас з ароматом Еспресо, а у мене з запахом Рослини коноплі:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Цікаво було б понюхати коноплю:) А от еспресо мені нагадує аромат кавового лікеру, щось типу Бейліс з кавовим смаком... Навіть вже волосся мити пробувала і досить непогано! Блискуче, гладеньке... Для форсмажорної ситуації, коли закінчується шампунь, можна ним скористатись:)

      Delete