Thursday, June 26, 2014

Нагорода-опитування Liebster Blog Award

Привіт усім!
Мій блог був на маленьких канікулах, які, напевне, розпочались через відсутність натхнення... А без нього, як вам відомо, нічого путнього не вийде. Принаймні у мене не виходить. Думаю, що 3 тижнів мені достатньо і я знову повернусь до роботи і написання постів. Прошу вибачення у всіх, хто чекав від мене відгуків і оглядів:)
Сьогодні я вирішила написати про нагороду, яку отримала зовсім недавно. Всього разом їх аж 4! Мені безмежно приємно, що мій блог чимось вам сподобався і ви вирішили нагородити мене☺

8 червня мій блог отримав нагороду від чудової дівчини Саші Надемської. Її блог називається "Отзывы на корейскую, японскую и украинскую косметику".
Отже, я повинна відповісти на 11 запитань, які склала Саша, придумати нові запитання і передати цю нагороду іншим блогерам.

Ось запитання і мої відповіді. (Так як я веду блог українською мовою, то і відповідатиму тією ж мовою. Думаю, що перекладати запитання українською не треба, так як мови схожі:) Якщо щось буде не зрозуміло - напишіть я перекладу. Если вы что то не будете понимать - напишите и я переведу:)
1. Есть ли у тебя идеал для подражания? Фигура, внешность, стиль и т.д.
Взагалі-то я стараюсь не наслідувати когось. Вважаю, що в кожній людині є щось особливе і неповторне, ми всі різні, тому і не потрібно створювати собі якигось ідеалів і сліпо їх наслідувати. Мені подобається деякі знаменитості, але, чесно кажучи, я навіть не запам*ятовую хто саме і чим саме мені сподобався:) Єдине що можу виділити Моніку Белуччі. Мені подобається шарм цієї жінки. Також хочу виділити стиль Кейт Мідлтон, який мені частково подобається.

2. Какие качества хочешь в себе улучшить? Если такие есть
Інколи мені не вистачає наполегливості... Інколи не можу сказати "ні"... Не можу згадати все:) Думаю, що цих двох якостей буде достатньо:)
3. Юбки или брюки?
Частіше ношу штани, особливо джинси. Їх у мене дууууже багато. Але і плаття у гардеробі присутні. Можу сказати, що для мене це 50 на 50. Люблю сукні, спідниці, але і джинсам не зраджую:) Хоча, як на мене, жінка у спідниці або сукні однозначно привабливіша...
4. Любишь ли обувь на шпильке?
Обожнюю! І не уявляю себе без них, попри всі нарікання і страхи, що підбори псують ноги. У мене все взуття не скажу, що на шпильці, але на високих каблуках. У мене нема балеток, є лише одна пара в*єтнамок, які я купила лише для поїздки на море☺
5. Любимый транспорт
Автомобіль... Трамваї і маршрутки не люблю з часів студенства, адже вони завжди переповнені. Літати трохи боюсь...
6. Прожить жизнь по шаблону - "школа, университет, свадьба, дети" или следовать своим путем?
У мене складається майже такий шаблон, але поки що без останнього пункта. Не бачу у тому нічого поганого. У кожного життя складається за своїм сценарієм і нема одного правильного шаблону.
7. Если бы тебе предложили получить любую сверхъестественную способность, что бы ты выбрала?
Телепортація:) Було б чудово опинятись в будь-якому куточку планети, лише подумавши про це...
8. У тебя есть татуировка?
Ні.
9. Любишь котиков?)
Люблю, але без фанатизму. Значно більше люблю собак.
10. Любимый цвет
М*ятний, червоний...
11. Почему ты решила начать вести блог?
Найперші пости у моєму блозі були про мінеральну косметику. Коли я побачила, що її у мене більше, ніж достатньо, - я зрозуміла, що треба ділитись своїми враженнями з світом:) Я довгий час читала блоги, мені дуже сподобалась така ідея і я вирішила завести свій блог. Косметику люблю у будь-яких її проявах:) Тому і на сторінках свого блогу я пишу статті не лише про лаки для нігтів, а й про інші косметичні продукти.



Запитання для наступних блогерів:
1. Чому ти вирішила вести блог?
2. Яка епоха подобається тобі найбільше і чим?
3. Улюблена книга.
4. Чи здійснилася мрія твого дитинства?
5. Яке твоє хобі крім блогу?
6. Кого ти вважаєш іконою стилю?
7. Скільки часу займає твій ранковий марафет?
8. Як часто ти фарбуєш нігті?
9. Де б ти хотіла побувати цього літа?
10. Чи є у тебе девіз?
11. Чи є у тебе якась залежність?

Нагороду я передаю двом чудовим блогерам, моїм землячкам, Каті Яценко і Соні Сабалі.

12 comments:

  1. було дуже цікаво про тебе прочитати, я теж більше полюбляю собак, але моя любов без фанатизму, то любов як до браттів менших, а не як фетиш, типу собачки на руках з якою їдять за одним столом, сплять, купаються і т.д

    ReplyDelete
    Replies
    1. У мене також без фетишизму. Не розумію того носіння собачок на руках... Люблю собак за їх розум, дружелюбність і добрі очі. Особливо люблю Німецьких вівчарок.

      Delete
    2. у мого дідуся німецька вівчарка Арнольд, йому два роки, він має велике серце, дружелюбний, але дуже ледащий;)

      Delete
    3. У нас колись була німецька вівчарка Рекс, але захворів і помер... Вони дуже розумні, навіть якщо і не спеціально дресировані. Мій тато вдавав ніби тоне, то собака біг у воду і рятував його.

      Delete
  2. Цікаво) Майже мої думки у відповідях)) Бажаю подальшого успіху блогу!

    ReplyDelete
  3. С удовольствием почитала ответы! Приятно познакомится по ближе! ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада, что было интересно:) Впереди ещё 3 посты с наградами:)

      Delete
  4. Роксолана, давайте поновлюйте свій блог, а то вже заскучала без вас)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Христю, мені дуже приємно, що ви скучаєте за моїми статтями:) Я б з радістю писала, але за останній місяць я вже по другому заходу хворію. Ніби і не серйозно, але температура не дає можливості писати. Фото вже чекають, є плани статей. Як тільки прийду у форму - відразу буду писати, тому прошу вибачення у всіх своїх читачів, які чекають від мене оновлень.

      Delete