Thursday, February 7, 2013

Манікюр дня. Хочеться весни... Golden Rose Paris 94 + El Corazon Соль и Перец




Сьогодні вирішила вперше написати лаковий пост. Помаленьку оживляю свій блог після довгої перерви. У цьому ділі я лише початківець, тому строго не судіть. У сьогоднішньому манікюрі мені захотілось відчути весну... І я, відкривши шухляду з своїми лаками, зупинила свій вибір на нещодавно придбаному лаку Golden Rose Paris 94. Змушена визнати, лаки цієї фірми досить бюджетні, але якість не на низькому рівні, а на доволі високому. Кісточка у них, як ви напевне знаєте, вузька, але гарно розприділяє лак по нігтьовій пластині. Я втомилась від широких кісточок, тому така форма мене потішила. Мені легко промальовувати нею біля кутикули. Забула додати, що лак я наносила на попередньо відполіровані нігті простим бафіком з Ватсонс з допомогою воску для полірування фірми ДНЦ, потім була нанесена база Nail Tek Foundation II, яка ще укріплює нігті і служить ріджфіллером. Нігті після неї трішки матові, нерівності згладжені і лак лягає добре, не стягуючи базу. Лак я нанесла у 2 шари, покриття вийшло рівним і з достатнім, як на мене, глянцем. Лінію "усмішки" перекрило напевне на 80-90%.  На фотографіях помітна лінія усмішки.




           

                            

 

 Я б сказала, що ця фотографія найкраще передає колір лаку. Описувати я не дуже вмію, але, на мій погляд, це корал з більш оранджевим підтоном, який розбавлений білим. Та саме на цій фотографії проскакує легка розовинка.








 Потім мені захотілося якогось експерименту і я згадала, що маю чудовий топ Сіль і Перець від El Corazon. Спробувавши на ромашці, я вирішила, що такий ефект мені підходить і відтворила його на нігтях. Сам топ, як і інші лаки Корасон, які є у мене, прекрасно лягає, вирівнює поверхню нігтя і - головне - дає цікавий ефект, прикрашає звичайний лак, який виглядав до цього доволі скучно...









Дякую всім, хто прочитав. Прийму всі пропозиції щодо вдосконалення до уваги;)

2 comments:

  1. Линия услышки звучит смешно)

    Вариант получился хороший ягодный

    ReplyDelete
    Replies
    1. Может "лінія усМішки")) Усмішка - улыбка))
      Приятно, что понравилось;)

      Delete