Wednesday, July 16, 2014

Лакові (і не тільки) покупки липня + відгуки:)

Привіт! Сьогодні буде невеличкий пост про покупки і я поділюсь своїми враженнями від них☺

Ось покупки, які я здійснила на початку липня y Watson`s.


Sally Hansen Gel Cuticle Remover. Набрид мені мій ремувер для кутикули Blue Cross і вирішила я пошукати йому заміну із зручнішою текстурою. Вже давно я приглядалась до цього ремувера у Watson`s і цього місяця, коли на нього була знижка, я придбала його. Вартість, якщо не помиляюсь, 39 грн. Консистенція і справді зручна, він не розтікається. У гелі містяться вкраплення. Зручний тоненький аплікатор наносить ремувер прямо на кутикулу. Я тримала його 2 хвилини, можливо трошки більше. Після цього відсунула кутикулу пушером Сталекс і зчистила лишню суху шкіру. Кутикула не була пересушена після цього засобу. 
Мені він сподобався, буду користуватись.
Склад:
Мої улюблені целюлозні губки для зняття макіяжу. Я наношу гель на губку і нею мию обличчя. Дуже зручно. Ще й скрабуючий ефект у придачу☺

Рідина для зняття лаку M.A.G. Спокусилась на те, що баночка з помпою. Але сама рідина мені не сподобалась. Важко знімає навіть звичайний кремовий лак. Можливо це тому, що вона не містить ацетону? І помпа виявилась не зручною, бо, як я не старалась, та РДЗЛ розбризкувалась поза ватний диск. Думаю, що підійде для корегування манікюру навколо кутикули. Все-таки моїм фаворитом залишається РДЗЛ Zoya.

Шампунь Head&Shoulders, до якого я періодично повертаюсь і мій чоловік любить тільки його☺ Цього разу купила шампунь Цитрусова свіжість для жирного волосся. Мені дуже сподобався його запах і те, що у складі є освіжаюча м*ята, відразу бодрить:) Моєму волоссю і шкірі голови шампунь сподобався.


Куди ж без лаків?☺☺☺
Лак Happy Nails Marble Coat #012 з ефектом мармуру (чорна желейна база з білим гліттером);
Golden Rose Color Expert #32 i #23 - 32 - темне крем-желе (точно ще не визначила) з золотим і рожевим шиммером, дуже гарний лак, 23 - червоно-малиновий лак, який ідеально лягає в 1 шар, чудово підійшов для педикюру;
піщаний або цукровий Odri Sahara #11;
йогуртові Odri Ice Cream #01 i #03 - желейні лаки, які у 2-3 шари перекривають ніготь;
Myriam #105, який в реальності більш насичений.





Ще 2 лаки  Golden Rose Color Expert #2 i #39. Білим я вже навіть пробувала робити стемпінг. Досить непoгано передає малюнок. Малиновий лак має у собі шиммер.
І ще один лак, який не надихнув мене для окремої статті, тому покажу його тут. Golden Rose Rich Color #101. Ще одна моя улюблена серія лаків Голден Роуз. Широка кісточка, гарне нанесення, швидко сохне. Перламутрова сіро-бежево-біла база з блакитним відблиском. Інколи навіть проявляється лавандовий відтінок. Нанесений у 2 шари. Через необережність і возюкання кісточкою, на середньому пальці лак ліг не зовсім рівно. Можна було нанести і третій шар, але я зупинилась на двох. Мені подобається такий відтінок. Він не відверто перламутровий, а досить стриманий, холодний. В тіні блакитного шиммера не помітно, а на сонечку лак дуже гарно переливається.
Лак середньої густини, самовирівнюється і не розтікається.

І останній герой поста - дезодорант у стіку Old Spice Wolfthorn. Так-так, чоловічий дезодорант☺
Не буду кривити душею і скажу, що мені подобаються деякі чоловічі аромати. Мій чоловік користується таким дезодорантом, але аромат Foxcrest. Колись я спробувала його антиперспірант у дії на собі. І мені сподобалось!
Ну чому жіночі антиперспіранти не виготовляють у таких стіках, які не залишають слідів, не є липкими, не скатуються? Після такого тесту я вирішила, що піду у магазин і понюхаю всю серію  Old Spice, виберу найбільш жіночий аромат і прикуплю собі☻ От сьогодні я якраз це зробила. І що я вам скажу?  Old Spice Wolfthorn є відверто жіночим ароматом. Він не для чоловіків! Тому і його на поличці у  Watson`s  було найбільше, бо не сподобався цей ніжний аромат чоловікам.
Запах нагадує щось схоже на Дюшес, цитрусові парфуми, солодку жвачку. Взагалі він заявлений не як антиперспірант, а як дезодорант у стіку, але він чудово захижає від запаху протягом дня, не залишає на одязі слідів, після нанесення нема відчуття вологи, як після кулькових антиперспірантів. Ще радує те, що у ньому нема солей алюмінію. Потовиділення він не блокує, він блокує неприємний запах.
Яким було моє здивування, коли набравши у пошуку в гугл запит  
"Old Spice Wolfthorn  відгуки" я побачила безліч схвальних жіночих відгуків саме на  Old Spice Wolfthorn. Значить не мені одній він припав до душі☺
Ще планую спробувати   Old Spice Hawkridge. Кажуть, що у нього кокосовий аромат.
Тепер це мій улюбленець☺ Рекомендую вам спробувати його, якщо ви втомились від всіх жіночих антиперспірантів і якщо вам набридли їхні аромати.
Стік бірюзового кольору...



Як вам мої покупки? Що з цього ви пробували?


35 comments:

  1. які гарні покупки! лаки - чудові. Odri пробувала в інших кольорах)) також замислююсь над придбанням нового ремуверу для кутикули. зараз маю Blue Cross. А РДЗЛ собі сама таку купила. вона ніяка (благо закінчилась) і помпа стала протікати((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую:) Блу Крос хороший, але мене інколи нервує його рідка текстура... Не хочу тих танців з бубнами, з намочуванням на ватку... Мені він стікає і палець весь мокрий, хоча може він трошки сильніший, не перевіряла. Та РДЗЛ провальна...

      Delete
  2. З покупками) У мене є ремувер Саллі, дуже подобаеться)) А з Golden Rose Rich Color #101 я показувала манікюр для лакомарафону http://diana-belka.blogspot.com/2014/07/summer-15dnc-5-mag083-golden-rose-rich.html
    І зацікавив стік Олд Спайс, треба звернути на нього увагу)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую, Діано:) Обов*язково приглянься до Олд Спайс. Запах суперовий! Мені ще ніколи так не подобався аромат засобу від потовиділення:)

      Delete
  3. Як же давно я не була у Watsons. Дуже сподобались лаки Odri з серії Ice Cream)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Одрі купляла у Космо. Жаль, що цього магазину нема у нашому місті...

      Delete
  4. Гарні покупки, користуюсь такими губками для вмивання, дуже подобаються. Антиперспірантом таким користується мій чоловік, а я зараз тестую ручної роботи з коробочки краси. На лаки буде цікаво подивитись в оглядах:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дяку:-) ці губки зручні. Антиперспірант ручної роботи? Цікаво. У мене вже така черга лаків, що навіть не логічно купляти нові, але втриматись важко, особливо коли це не дорогі, але хороші лаки.

      Delete
  5. Какие лаки, загляденье!!!!!!
    Я довольно продолжительное время пользовалась мужским дезодорантом-аниперспирантом в стике от Гарнье. Ароматы мужские очень люблю, да еще и защита на высоте!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо:-) для мужчин видимо делают все более надежное:-)

      Delete
    2. возможно) сейчас мне нравится Дав - стик с минералами.

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. http://bruneta.ru/node/56942 такой?

    ReplyDelete
    Replies
    1. такой у меня был, покупала больше года. сейчас появился с розовой крышечкой, вот такой http://instagram.com/p/pGncdaS5wq/?modal=true

      Delete
    2. надо будет присмотрется в будущем:)

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Скільки лачків! Чекатиму манікюро-пости)
    А ремувер для кутикули - незамінна річ!

    ReplyDelete
  10. С покупочками тебя!!))) Лаки красивые все!!)) А целлюлозные спонжики я обожаю)

    ReplyDelete
  11. Stay ahead in the game with the latest Sports News updates! Whether it's football, cricket, basketball, or any other sport, Khel Now has you covered. Get the inside scoop on matches, player stats, and team strategies. Join the conversation and share your insights with fellow sports enthusiasts. Let's keep the adrenaline pumping and the discussions lively!

    ReplyDelete