Friday, May 30, 2014

Коробочка-сюрприз UAbox травень

Привіт! 
Сьогодні розповім про коробочку UAbox травень. 
Про цей сервіс я вже писала тут, коли тільки з ним познайомилась.
Цього разу мені дуже сподобалося наповнення! Напевне, більше, ніж минулого разу у квітневій юабокс.
Тут є і декоративка, і догляд за волоссям, і парфуми та ще й  солоденьке:)
Ось так виглядала коробочка (майже так, бо шоколадки до фотосесії не дочекали, лише їхні обгортки:) Помітно, що червоний колір послугував натхненням. І, взагалі, приємно розглядати склад коробочки, смакуючи при цьому шоколадку:)
1. Шампунь і кондиціонер MARCIA TEIXEIRA Gentle. Шампунь і кондиціонер для щоденного використання. 2 міні-баночки по 60мл.

Шампуню мені вистачило на 2 використання, а кондиціонера на 3. Волосся у мене довге. Ці 2 засоби мені дуже сподобались. У складі нема сульфатів. Піниться помірно, нема величезної шапки піни. Волосся після миття не надто м*яке і не надто жорстке. Всього в міру. Так як я завжди вирівнюю волосся і останнім часом я не задоволена йогог станом, можу сказати, що після двох використань я побачила результат. Волосся стало важким, але не обтяженим, присутній легкий об*єм, швидко не жирніє. 
Запах нагадує чоловічі засоби для гоління:) Мені подобаються такі свіжі аромати. 
Кондиціонер також робить своє діло. Мої пересушені і посічені кінці, які останнім часом дуже ламаються і виглядають не найкраще, почувають себе набагато краще за допомогою цього тандему. 
Дуже і дуже мене вразила ця марка. Виробник США.
Вартість: 60мл - 70грн 
 2. Ще один засіб по догляду за волоссям - Олійка-бальзам для відновлення волосся від косметичної майстерні "Бальзам".

Масла - найкращий догляд для посічених кінчиків або для запобігання цьому неприємному явищу. Цей олійний коктейль містить у собі природні омега кислоти п*яти олій: макадамії, кокоса, абрикоса, авокадо та неролі. Аромат такий... Заворожує... Саме задоволення наносити цю суміш на волосся.
Міні-версія 10мл.
Вартість: 100мл - 300грн
 3. Куди ж без капельки парфумів? Ніякий образ не буде завершеним без аромату... Для цього у коробочку поклали парфум DEMETER Fragrance Library New York - Maple Syrup  (Кленовий Сироп).

Маленька 2мл пробірочка містить у собі не зовсім звичайний аромат. Точніше він звичайний, бо несе у собі всього одну нотку - кленового сиропу. Незвичайність полягає у тому, що всі аромати цього бренду складаються з одної ноти, але ці аромати між собою можна змішувати і творити різні композиції на ваш смак. Але можна носити і соло.
Це аромат-унісекс. Належить до групи ароматів східних гурманських. Надзвичайно духмяний. Солодкий, бо здається, що нюхаєш якийсь десерт, политий кленовим сиропом. Мені вчуваються нотки ванілі і цукру. Вистачає вдихнути цей аромат і ви ніби з*їли щось солоденьке:) Або ж навпаки ще більше розіграється апетит:))) Тут є і пікантність, і зігріваючі нотки, які можуть огорнути вас холодними зимовими вечорами. Він чарує своєю чуттєвістю і спокусливістю... Те, що в композиції присутня одна нота, не значить, що аромат плоский. Він переливається різними відтінками: деревна терпкість, зігріваюча енергетика, ніжна ванільна невагомість... Саме ваніль робить цю композицію витонченою, загадковою і елегантною.
Вартість: 30мл - 425грн

4. На завершення - червоний блиск і лак для нігтів. Це вічна класика. Блиск MeMeMe Light Me Up і лак для нігтів цієї ж марки. 

На лаки цієї марки я вже писала відгук тут. Лише хочу додати, що червоний лак дуже пігментований. Для педикюру мені вистачло всього одного шару. Можливо, для манікюру нанесу 2 шари, для 100% впевненості:) Кісточка дуже зручна, широка. Тримається лак довго. На ногах - уже 6 днів без сколів!
Блиск також гарно пігментований, малиново-червоний з ефектом холоду. Є присмак ментолу. Мені сподобався цей блиск.
Вартість: блиск 6мл - 129грн, лак - 12мл - 69грн

 Ну як же без шоколадки від юабокс?:)
 І ще бонусні шоколадки Корона. Мммм....

Брошурка з описом продуктів, цінами і відгуками українських блогерів.

Вартість підписки на коробочку - 170грн/місяць.
Сайт сервісу www.uabox.com.ua



 *коробочка надіслана для незалежного тестування
сервісом UAbox і Асоціацією бьюті-блогерів України.



10 comments:

  1. Цікаве наповнення) От тільки якось прикро, що шампуню і бальзаму вистачило лише на кілька використань(

    ReplyDelete
  2. Для коротшого волосся вистачить на трошки більше разів. Ну це ж мініатюрки... 60мл... Але вистачило, щоб закохатись у них:)

    ReplyDelete
  3. Мне нравится, что в каждую коробочку кладут сладости ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. И мне:) Всегда можно поднять уровень серотонина:)

      Delete
  4. Дуже цікаве наповнення))
    Пока ЮАБОКС лідирує в моїх очах)
    Правда я ніколи не замовляла коробочки, я тільки дивлюсь на них обзори :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Так, вони молодці, стараються:) Того разу наповнення дуже хороше, виправдовує свою вартість.

      Delete
  5. Парфуми *__* Все, що з ваніллю, - моя таємна пристрасть)
    А взагалі, гарна підбірка засобів)

    ReplyDelete
    Replies
    1. І моя:) А чоловіки як люблять ваніль...:))

      Delete
    2. Справді? Треба буде провести експеримент...)

      Delete
    3. По статистиці так є і психологічне підгрунтя дається в знаки:) Мій чоловік любить. Колись читала статтю, де описувалась любов чоловіків до солодких гурманських ароматів.

      Delete