Friday, May 23, 2014

Тонік і крем для проблемної шкіри від української марки NATURE.med


Привіт! 
Сьогодні хочу розповісти вам про 2 чудові продукти української марки NATURE.med, яка мене приємно вразила!


Для початку наведу інформацію про марку

Косметика NATURE.med ( Натурмед ) була розроблена вченими компанії Georg BioSystems. Ця компанія знаходиться на фармацевтичному ринку більше десяти, а в області біохімічних розробок - більше тридцяти років. Саме цей науковий досвід дозволив отримати якісні косметичні продукти, багато з яких складаються більш ніж на 96% з натуральних компонентів. Натуральність, безпеку і гіпоалергенність продукції забезпечує, перш за все, унікальний компонент - Onion Flavones, або флавони цибулі.

Чому флавони цибулі - кращий компонент у догляді за шкірою?

Флавони цибулі - це основа всієї косметики NATURE.med. Флавони - це біологічно активні речовини, які неймовірно корисні для шкіри. Зберігаючи всі свої корисні властивості, флавони цибулі при цьому не мають запаху! Флавони цибулі були отримані вченими завдяки ліофілізації - процесу заморозки з наступною обробкою благородними металами. 

Флавони цибулі унікальні тим, що: • проникають крізь епідерміс, в глибокі шари шкіри, до «джерел» проблеми; • зволожують на клітинному рівні; • насичують глибокі шари шкіри вітамінами, мікроелементами і ферментами; • володіють природними протизапальними і антибактеріальними властивостями; • завдяки антиоксидантним властивостям сприяють збереженню молодості шкіри; • гіпоалергенні; • не мають запаху.

Крем для проблемної шкіри, схильної до жирності, запалень і акне Smooth Face Матове Обличчя

Інформація від виробника: Срібло+Білий чай+Флавони Цибулі. Крем робить ваше обличчя бездоганно чистим і матовим. Срібло має антибактеріальну дію. Білий чай освіжає і заспокоює. А комбінація цих компонентів з флавонами цибулі дарує вашій шкірі матовість і свіжість.
Крем має легку текстуру і швидко впитується, зменшує блиск шкіри і захищає від появи прищів і запалень.
Склад: рослинні флавони (екстракт цибулі десульфуризований), поліметилсилоксан, цетилстеариновий спирт, олія соняшникова, тальк, екстракт білого чаю, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, ПЕГ-240 гліцериди кислот С7-С8, цинку стеарат, карбомер, метилпарабен, бензойна кислота, натрію гідроокис, колоїдне срібло, пропілпарабен, бутлоксіанізол, запашка, вода очищена, Е131.
Об*єм: 50мл.

Мої враження
У мене комбінована шкіра, яка схильна до висипань. Є розширені пори. До вибору косметики я ставлюсь досить прискіпливо, бо це все може відбитись на шкірі черговою порцією висипань, забитих пор, надлишкового виділення шкірного жиру.
Я зовсім недавно дізналась про цю марку і мені цікаво було спробувати її засоби. Заяви виробника чудові, але чи будуть вони реальними?
Крем мені сподобався. Я вже встигла покористуватись ним більше місяця і можу зазначити, що висипань він мені не спровокував. Текстура легка, водяниста, схожа на емульсію. Швидко впитується. Крем білуватого кольору. Відразу після нанесення шкіра стає матовою, зовсім не липкою. Це спасіння для жирної шкіри, якій, особливо на літо, хочеться легенького крему. Аромат дуже приємний, легкий. Мені схожий до запаху скошеної трави...
Крем запакований у картонну коробку, в якій ще є інструкція та опис всіх інших засобів марки Натурмед.
Тюбик приємний на дотик, матовий.

Я дуже рада, що і такі бюджетні засоби можуть бути гарної якості. Тому цьому крему - ТАК! Можу рекомендувати його для підліткової жирної шкіри. Думаю, що він підійде ідеально.


 Вартість крему ~45грн.
Текстура крему:


Тонік для проблемної шкіри, схильної до жирності, запалень і акне Свіжість Для Обличчя
Інформація від виробника: Базилік+Брусниця+Флавони Цибулі. Освіжаючий тонік очищає і пом*якшує ваше обличчя. Базилік тонізує. Брусниця звужує пори. А поєднання компонентів з Флавонами Цибулі має протизапальну дію, робить шкіру чистою і свіжою. Завдяки ніжному тоніку шкіра буде надзвичайно свіжою і м*якою. Тонік сприяє зменшенню жирного блиску, звуженню пор і усуненню чорних цяток, запалень. Не містить спирту.
Склад: Aqua, Allium Cepa Extract, Propylene Glycol, Lactic Acid, Vaccinium Myrtillus Extract, Ocimum Basilicum Extract, Glycolic Acid, Panthenol, Citric Acid, Allantoine, Salicylic Acid, Methylparaben, Perfume, Chlorhexidine Digluconate, Benzoic Acid, E131.
Об`єм: 200мл.

Мої враження
Тонік мені також підійшов. Я протираюсь ним після вмивання або після зняття макіяжу міцеляркою, або ж якщо хочу просто освіжити обличчя і зняти легке забруднення, жирність шкіри, особливо під час спеки. Шкіра після нього матова, не липка. Інколи протираюсь ним після сну, перед нанесенням макіяжу. 
Шкіру не сушить. Висипання не провокує. А що ще потрібно чекати від тоніка? Головна мета - освіжити обличчя або зняти залишки забруднень.
Запах легкий, солодкаво-трав`яний, дуже приємний.

Вартість тоніка ~32грн.

Косметику Натуремед можна придбати у мережі магазинів Watsons, Eva, в аптеках, у мережі магазинів "Чистий Дім".
Також ці засоби можна замовити через інтернет-магазин naturemed.info

А ви користувались засобами марки Натуремед? Чекаю ваших коментарів♥

*Продукція надіслана для незалежного тестування.


18 comments:

  1. Ох, дивилась я на цю фірму у watson'i і сумнівалась... ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. І я сумнівалась, доки не спробувала...:)

      Delete
  2. Очень актуально для мужа. Но очень сомневаюсь что сработает :( Марка позиционирует себя как медицинская или это только так для рекламы?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не могу сказать, что это панацея, но попробовать можно... На целый день еффекта не будет, так никакой тоник и крем не сделает... Но мне они нравятся.

      Delete
  3. По опису, то це якраз для моєї шкіри XD Ще й так бюджетно... може. спробую) Дякую за ознайомлення!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада, що виявилась корисною:) Раджу спробувати.

      Delete
  4. Цікава косметика, требе буде придивитись для сина. Радує те що українська.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радує, що українські виробники не відстають. Там ще є точковий засіб від прищів, пінка для вмивання...

      Delete
  5. Вперше чую про таку марку. Позоріще(((
    Так вона ж ще й наша рідненька))) І ціна приємна)
    Треба попробувати, бо також маю проблемну шкіру(((

    ReplyDelete
  6. Я вот тоже думаю над этой маркой - брать или не брать. Наверное нужно таки попробовать

    ReplyDelete
  7. Буквально недавно в аптеке видела эту марку,покрутила-покрутила..и поставила на полку,видимо зря...нужно попробовать. Вам спасибо за пост!

    ReplyDelete
  8. Давно хочу спробувати, але на сайті не було складу. Дякую вам) Не буду купувати, бо склад жахливий.
    В мене були тестери крему для рук, дуже сподобався

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ну це вже кожен для себе вирішує:)

      Delete
    2. Зрештою, в тоніку я помітила всього 3 компоненти, які є напевне консервантами і зазначені вкінці... Думаю, що там склад ще нормальний...

      Delete
  9. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ReplyDelete