Tuesday, August 30, 2011

Блиски Seventeen

З маркою Севентін я познайомилась випадково... У мережі магазинів Космо проходила акція: при покупці засобу для губ Севентін - олівець в подарунок. Тому я вирішила зловити двох зайців)), спробувавши блиск і олівець.
Тестила я їх довго, відтінків було багато і я не знала, на якому зупинити свій вибір...
Консультанти скоса поглядали на мене, як я обмазувала руку різними кольорами, але від їхньої допомоги відмовлялась, бо вони чомусь завжди мене збивають і відволікають від того, що я насправді хочу купити...
Та нарешті я купила один блиск, отримала олівець і пішла щаслива, та попробувавши вдома блиск - вирішила, що одного замало і треба по акції прихопити ще парочку))
Ось всі мої блиски Севентін: Wet Lips (на сонечку)

Vivienne Sabo

Нещодавно я познайомилась з косметикою Вівєн Сабо. Чесно скажучи, нічого особливого від цієї косметики я не очікувала... Взяла найперше блиск для губ на пробу. Був час, коли мені хотілось чогось сяючого, блискучого... От і попався мені блиск від Вівєн Сабо з багатьма блискітками Brilliance Hipnotique 3d effect 49.

Saturday, August 20, 2011

Блиски для губ Essence

Сьогодні я хочу поділитись враженнями про блиски фірми Essence.
Ось усі мої блиски:

Monday, August 15, 2011

Coastal Scents

Про цю марку у мене дуже неоднозначні враження... Щось мені сподобалось, а щось зовсім ні...
Почну з тіней. Багато відтінків мені спробувати не вдалось, але оцінку їм я дати можу. Деякі з них мають багато шиммера, сипляться і не є добре пігментовані... Багато відтінків не дуже цікаві... Мені, наприклад, не подобаються тіні, які у баночці мають гарний насичений відтінок, а при нанесенні на повіку (з базою) вони стають напівпрозорі з блискітками.
Ось свотчі тих тіней, які я тестила:
1. Girl Party - блідо-рожевий з шиммером. Мені такі відтінки не подобаються, хіба що як хайлайтер і то не для мене)) Пігменту там мало, хіба що наносити по інших тінях.
2. Key Lime - у пакетику дуже гарний лаймовий відтінок, але на повіках він не такий, при тому, що нанесла на базу...
3. Pandora - мій улюблений! фіолетовий з рожевими і голубими переливами, з невеликою кількістю шиммера, пігментований. Наносила його на повіку, а на складку наносила коричневий від Монав Tierra Medium - вийшло дуже гарно.
4. Chrome Addict - назва говорить сама за себе. Багато срібного шиммера, пігментований, яскравий, але знову ж таки - не мій)) Для окремих акцентів може пригодиться...

Ще пробувала я праймер Diva Defence. У нього є і прихильники, але особисто мені він зовсім не сподобався. Ефекту ніякого.
Консилер A-Light - трошки жовтуватий для моєї шкіри і для постакне не підійшов, під очі може більше підійшов би.
Основа  Silk Cover Light 1.2 - світлий з жовтуватим підтоном, середня покривальна здатність, але не вразила вона мене. Основа як основа))
Вуаль матова Medium Veil - вуаль хороша, матова. Використовувала я її і як праймер - навіть краще ніж Діва... Як вуаль також не погана, поверх основи знімає залишки шкірного жиру.
Також мала пробник тіней Autumn, який вже закінчився. Колір на сайті зовсім інший, ніж на повіках. Він світлий коричневий, світліший, ніж на сайті, має легкий шиммер. Для денного макіяжу - супер.
Flawless Glow Dust - досить хороший хайлайтер, додає підсвічування шкірі, без окремих блискіток. Нейтральний відтінок, без розового. Вартий уваги))

А що вам сподобалось з Coastal Scents?

Saturday, August 13, 2011

Lumiere

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про мінеральну косметику Lumiere.
На даний час я користуюся лише пробниками. У них достатньо насипано мінералів. Я вже користувалась більше ніж 15 разів і вони ще не закінчились))
Замовляла я пробники з київського сайту magicminerals.

Розпочну з румян.

1. Wild Rose - персиковий з ніжно-розовим відтінком, на шкірі матові. Для моєї світлої шкіри підійшли ідеально, мені подобаються. Теплий відтінок, зараз вони - мій фаворит.

Friday, August 12, 2011

Мої мінерали Monave

Моє знайомство з мінералами почалося з косметики Monave. Її я не замовляла з офіційного сайту, а купляла у реселлера у нашому місті.
Першими я спробувала румяна і була вражена ними. Мені сподобалась пігментація, кольори, стійкість. Їх треба брати зовсім трішечки, бо можна переборщити.
Далі я спробувала основи і знову враження позитивні. До того часу мені важко було замаскувати постакне, а ця основа зробила це на ура! Консистенція у неї схожа до кремової, тому треба як слід розтушувати, щоб все лягло рівномірно. Якщо нанести забагато, то це досить помітно - це її недолік. І взагалі, її треба наносити дуже обережно. Зараз вона вже не є моїм першим фаворитом, але час від часу я нею користуюсь. Все-таки, думаю, на зиму вона мені буде кращою, бо влітку жировиділення більше і вона трохи пливе.
Консилер під тон основи мені не сподобався, можливо, я не правильно його наносила, але приноровитись до нього мені не вдалось...
Тіні мені сподобались. Пробувала я матові відтінки. Як і в основи - консистенція не пудрова, а більш кремова, насичена. Вони достатньо пігментовані, наприклад більше ніж Coastal Scents. На базі АртДеко вони тримаються довго.
Щоб не бути голослівною, перейдемо до свотчів))